Frågor och svar, del två.



Har du svårt att sitta still? / Det beror nog på väldigt mycket. Kan vara både otroligt lat och irriterande energisk, och det kan skifta snabbt som ögat!
Vad tycker du om skolan? / Jag tycker om skolan, nu i gymnasiet. I grundskolan så avskydde jag den en hel del.
Vad tycker du om skolmaten? / Våran skolmat var nog bättre än den "vanliga" skolmaten, för vi åt på en lunchrestaurang. Men där fanns en hel del att klaga på där också.
Har du några djur? / Min familj har en katt som heter Sara, hon dyker upp på bloggen då och då, hihi. Hon har fyllt fjorton år i år! Tss!
Hur ser din familj ut? / Mamma och pappa är skilda sedan åtta år tillbaks, båda är fyrtio år gamla. Mamma är gift med "Snälle-Micke". Min pappa har nog ingen stadig kvinna just nu. Jag har en biologisk lillebror som heter Alex, han är fjorton år. Sedan har jag tre bonussyskon från Mickes sida som är äldre.
Bästa tvprogrammet? / Svårt! Men jag gillar "Gossip Girl" och "One Tree Hill". Sedan följer jag ett program vid namn "Jockeys" på Animal Planet, som handlar om just jockeys/kapplöpningsryttare.
Vilken film kan du inte låta bli att gråta när du ser? / Jag är så blödig så jag kan grina till det mesta, haha.
Bästa valet du någon sin har gjort i ditt liv? / Att börja rida igen efter två års uppehåll och att börja på John Bauer.
Hur gammal är du? / Jag är sjutton år, född den femte mars 1992.
Vad har du för intressen? / Största intresset är ridningen, även om det är dyrt och jag "bara" får rida en gång i veckan, men det är guld värt. Att jag har min mamma att dela hästintresset med gör att hon har hjälpt mig med att komma vidare i ridningen, med diverse medryttarhästar och en foderhäst.
Vad gillar du för musik? / Jag gillar ock och pop, så att säga. Enligt min last.fm är mina top sex band; Placebo, We Are Scientists, Laakso, Kings of Leon, Niccokick, The Vines, Tokyo Police Club och Timo Räisänen. Det kan nog stämma ganska bra!
Vilken är din favoritfärg? / Brun är en väldigt fin färg!
Vad gör dig glad? / Min familj, mina vänner och Braveheart.
Hur tror du ditt liv ser ut om 5 år? / Om tre år har jag förhoppningsvis pluggat klart på Blekinge Tekniska Högskola, spelutveckling.
Hur kan du vara så bra som du är? / HAHA, Anna du är bäst.
Vad gör du helst en fredag kväll? / Hm. Jag vet inte riktigt, antingen så är jag hemma och myser, eller är med vänner. När jag har åldern inne kanske det blir något annat också!
Vilket är ditt favorit ord? eller ett sådant ord som du säger väldigt ofta. / Jag säger "ELLER HUR!" väldigt ofta. Annars är jag en väldigt omogen person som gillar att lägga till "bajs" så fort jag kan.
Kan du stå på händer? / Nej, men jag kan stå på huvudet!
Om du fick besöka en av planeterna i vårat solsystem, vilken skulle det vara och varför? / Mars tror jag, när vi har haft skolarbeten om solsystemet i skolan så har jag alltid malt mars, kanske för att jag fyller år under månaden med samma namn, hihi.
Hur lång är du? / Jag är en kortis, 158 cm. Något som jag trivs med! Fast på konserter kan det vara lite dåligt.
Röker du? / Har aldrig haft en enda äcklig cigarett i munnen!
Dricker du? / Det händer, det är inte så att jag festar varje helg. Men bjuds jag av pålitliga människor så tackar jag gärna ja.
Hur många har du på msn? / Inte så många, 123 just nu, hihi.
Favoritlåt? / "Nancy Boy" av Placebo.
Favoritfilm? / "Fight Club"!
Vad vill du bli när du blir stor? / Innan var jag väldigt mycket inne på att bli konditor. Dock låg gymnasiet jag ville gå på lite för långt bort. Just nu är drömmen att jobba inom spelutveckling, inom vilken del vet jag inte riktigt. En annan fånig dröm jag har är att ha ett litet café som inriktar sig på cupcakes.
Vem är din förebild? / Min mamma, hon är stark.
Har du långa naglar? / Verkligen inte! Jag har traumatiska barnminnen om nagelklippning och har bitit på dem så länge jag kan minnas, för att slippa klippa dem! Men nu har min kompis övertalat mig att jag ska fila dem, så ska införskaffa mig en nagelfil och försöka bli av med min äckliga ovana.
Var bor du? / Nordvästra skåne! I en liten by, en mil utanför Ängelholm.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? / Det absolut första jag skulle göra är att köpa en egen häst, har aldrig haft en häst som är helt min egen. Sedan skulle jag troligen uppgradera min kamerautrustning. Resten av pengarna skulle jag spara till något riktigt vettigt.
Vad har du för telefon? Både mobil och fast! / Min mobiltelefon är en Sony Ericsson w660i, som jag är riktigt trött på! Jag har ingen telefon inkopplad i mitt rum, men jag har en sån här liggandes någonstans i vidsutrymmet, fast den är röd!
Vad är det pinsamaste du gjort under senaste månaden? / Jag tycker jag gör pinsamma saker hela tiden. På U2 spillde jag nästan ett halvt glas cider på mig själv.
Radera alla bilder på din dator eller elda upp alla skivor du äger? / HAHA MIKAELA! Inte schysst.
Vad är din dröm i livet? / Jag vet inte riktigt. Jag vill vara självständig när jag är vuxen, ha ett jobb jag trivs på med en FET lön, haha!
Är du nöjd med dina betyg och går det bra för dig i skolan? / Jag är jättenöjd med min skolprestation i skolan. Efter första året gick jag ut med två G och åtta MVG. Tvåan kommer nog inte blil lika kul, men jag ska försöka hålla kvar mina betyg.
Absolut bästa känslan? / På Bravehearts rygg kanske. Eller när man skrattar så mycket att man får ont i magen.
Lyckligaste stunden i ditt liv hittills? / Tycker jag har haft en hel del. Alla konserter och hästminnen, och äventyr med vänner!
Varför delar du inte med dig av din snygghet?! / Haha! Här finns inget att dela med sig av.
Ditt bästa hårtips? / Hm, vet jag inte om jag har några, mitt hår är rätt tråkigt. Måste dock rekomendeta Tony & Guy's värmeskyddande produkter, the best there is!
Vad är det bästa du vet? / Just nu är det att jag kan få rida så mycket jag vill de två resterande veckorna av sommarlovet.
Tror du på gud och om inte varför inte? / Jag tror nog inte på gud nej. För mig känns inte gud riktigt, jag tror hellre på det som gör mig lycklig och som finns nära mig.
Vad skulle du behöva göra i ditt liv för att göra en drastisk förändring? / Haha, hoppa av skolan kanske?
Varför är du så söt? / Det är jag inte!
Vilken linje går du (för jag antar att du går på gymnasiet)? / Jag ska börja mitt andra år på IT-Medialinjen på John Bauergymnasiet i Ängelholm!
Chips vs godis? / Godis!
Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år? / Då är jag lycklig.
Om du fick göra en god gärning för världen. Vad som helst, om ALLT vore möjligt.. Vad skulle du göra då? / Det finns så mycket man skulle vilja göra! Men om jag måste välja en; Utrota svälten.
Bästa barndomsminne? / När man var liten och åkte till Liseberg!
Bästa köp någonsin? / Först min Canon EOS 400D, och efter det 40D:n.
Vilka amerikanska kändisar har du sett/träffat? / Jag har kramat Quinn Allman och Dan Whitesides från The Used! Då tog jag bland annat den här bilden.
Favorit klädaffär/er? / Monki, Topshop, Weekday och H&M, där hittar man alltid något!
Favoritgodis? / Jag gillar karameller och mjölkchoklad, egentligen choklad överhuvudtaget.
Vad tycker du om min blogg (juniflikkan.blogg.se) / Kanske inte mitt val av färger, men den är trevlig och ser ut att passa dig. 
Vart skulle du helst vilja resa? / Drömmen just nu är London eller New York.
Har du någonsin funderat på någon grej du MÅSTE göra innan du fyller 30? / Innan 30 vill jag ha ägt en egen häst, samt köpt ett ljusstarkt telezoom, som jag definitivt inte har råd med nu.
Har eller hade du många ovänner i skolan? / Under en period blev jag mobbad i skolan av en kille. Sen tyckte väl folk bara illa om mig för att jag var ett litet emo. Det var kul för dem att vara elak mot mig.
Vad är det allra bästa med att fotografera? / Den där känslan man får när man vet redan i kameran att man fått till en klockren bild, det är underbart.
Vad har du med dig vart du än går? / Jag brukar försöka ha så lätt packning som möjligt, så det enda som alltid brukar följa med mig är min mobiltelefon!
Färg på tandborsten? / GAH, jag minns inte, måste springa och kolla! ... Den är blå och vit, haha!
Hur gör man dina mumsiga muffins i det andra inlägget? / De är gjorda efter de första receptet i cupcakeskapitlet i "A Piece of Cake" av Leila Lindholm.
Vilken kändis skulle du vilja byta liv med i en dag? / Haley Williams tror jag, hon är söt och har en söt röst, även om jag inte är särskilt förtjust i Paramore. Eller kanske Miss Li!
Vad heter din farmor? / Min farmor heter Marianne.
Har du gått omkring med olika färger på strumporna någon gång? / Hihi, såklart jag har.
Vilken ägodel betyder mest för dig? / Min kamera, den är det finaste och dyraste jag någonsin köpt och äger. Jag får så mycket lycka av den!
När gick du upp idag? / Jag tror jag lämnade sängen vid elva.

Vad är den bästa grejen i din garderob, som du inte skulle kunna klara dig utan? / Jag gillar min beige/rosa-randiga tröja från Monki, och mina nyaste Cheap Monday jeans!
Choklad eller vanilj? / Choklad!
Har du färgat håret någon gång? / Många gånger!
Vad skulle du ta med dig till en öde ö? (Högst 3 saker) / Kameran, så att jag kan dokumentera att jag faktiskt varit där! Sedan en båt och motor så jag kan ta mig tillbaks, haha!
Favorit chips? / Pringles!
Har du någon gång haft en pojkvän, svar ja i så fall när? / Jag har haft en pojkvän, han heter Oscar och han är en utav de sötaste pojkvännerna man kan ha. Ibland saknar jag honom, men jag kände att jag var inte kär längre. Sedan dess har jag inte haft någon riktig pojkvän. Jag är inte så duktig på det där med killar.
Lakrits eller choklad? / Choklad vinner igen! Men sötlakrits är djävulskt gott.
Vad heter dina biologiska föräldrar? / Ursula och Paul.
Favorit ämne i skolan? / Jag tycker om svenska, engelska och media.
Sommar eller vinter? / Sommar!

Nu är hela frågestunden avklarad. Tack så mycket för alla frågorna! Om en halvtimme ska jag köra till stallet med mamma. Känns så otroligt bra att få dra dit igen. Jag kommer därför att ta tag i kommentarer och liknande senare ikväll.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Nu vet jag det om naglarna då;) Du sa ju även att du behövde en nagel fil, jag har ett super tips på det;). H&M hae en nagel fil sok ha 6 gilar i ett! Värkligen jätte bra kostar även bara 20 kr:). Kolla in på h&m;). Det står by h&m på den med:P

2009-08-06 ▲ 14:54:43
URL: http://pettronella.blogg.se/
Postat av: my

Vilket coolt namn din mor har, tror aldrig jag har hört någon heta det påriktigt! :D ;o

2009-08-06 ▲ 15:08:47
URL: http://myypettersson.blogg.se/
Postat av: Sandra Marinoni

sv, okey :D

åh, ska läsa igenom :D

2009-08-06 ▲ 16:05:57
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: tess

sv;haha tro mig, jag misslyckades med CHOCKLADBOLLAR tre ggr xD

2009-08-06 ▲ 16:32:02
URL: http://tesssjberg.blogg.se/
Postat av: sandra

Hehe tack, hittade faktiskt en hemsida så nu förstår jag! :D



kram!

2009-08-06 ▲ 16:35:40
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: Sara

SV; tack så mycket :D

2009-08-06 ▲ 17:56:00
URL: http://amniesara.blogg.se/
Postat av: Caroline - Hobbyfotograf

Jättekul! :D



sv: Jag hade det grymt i värmland ;)

2009-08-06 ▲ 18:06:22
URL: http://carolinedamm.blogg.se/
Postat av: emma

sv. åh tack får jag väl säga då! ^^ det är helthelt okej. dina bilder blev så väldigt fina tycker ja :D



så kul att läsa! wow att du kan stå på huvudet :o haha :*

2009-08-06 ▲ 18:42:51
URL: http://emmadowntown.blogg.se/
Postat av: Julia

Sv: Åh, tack så jätte mycket! ^-^

din blogg var också jätte söt :D ~

2009-08-06 ▲ 18:44:01
URL: http://mauchan.blogg.se/
Postat av: Lina*

sv: YEAHHHH

2009-08-06 ▲ 19:51:57
URL: http://missinna.blogg.se/
Postat av: N A T H A L I E - [ FOTO &VARDAG ]

SV: Jo jag ska kika ;)

2009-08-06 ▲ 20:28:19
URL: http://nathaliito.blogg.se/
Postat av: Khalid

Har läst svaren nu .. oh det är jobbigt o läsa det :s .. tkr bara det är synd.. fast man kan inte göra nått åt saken och alla har nått fel.. lixom jag är allergisk mot bondbönor, och ifall jag äter det så kan jag dö .. så det är jobbigt :p

2009-08-06 ▲ 20:41:33
URL: http://khalid.blogg.se/
Postat av: Celina

Sv; Jo, min går väldigt mycket "upp och ner". Är jag väldigt stressad och spänd så blir det ju värre.. Massage är faktiskt det enda som hjälper. Trist bara att det är så dyrt... =(

2009-08-06 ▲ 20:41:43
URL: http://schlaijna.blogg.se/
Postat av: http://johannaprasad.blogg.se

hihi tack =)

2009-08-06 ▲ 20:53:51
URL: http://johannaprasad.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe tack så mycket :)

2009-08-06 ▲ 20:54:48
URL: http://pimmi.blogg.se/
Postat av: LB

Kul att du fick så många frågor :)

Jaa eller hur, skorna är så underbara

2009-08-06 ▲ 20:57:38
URL: http://lightblonde.blogg.se/
Postat av: joline

ååh jag hann inte komma på nån bra fråga :((



men jockeys på animal planet, ME LOVE!!! imorgon..... <33

2009-08-06 ▲ 21:14:01
URL: http://joline.devote.se
Postat av: melissa

kul med frågor och svar :)

2009-08-06 ▲ 21:22:59
URL: http://melissablogg.blogg.se/
Postat av: emelie

jadå det är bra :D hur är det själv? =)

2009-08-06 ▲ 21:36:56
URL: http://plimplom.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha, fan alla bor i skåne xD Jag bor i Dalarna, Mora. Tänkte om du bodde i närheten, så kunde du få komma och fota min häst.

2009-08-06 ▲ 21:38:10
URL: http://newtonochjag.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha, "traumatiska barnminnen om nagelklippning". xD Den var kul.

2009-08-06 ▲ 21:51:28
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Emma - Bloggdesign & Foto

Sv: Hihi :D



John Bauer? Det funderar jag på att söka till xD

2009-08-06 ▲ 21:53:58
URL: http://eemmaapetersson.blogg.se/
Postat av: isabelle

svar: man tackar hörru ;D desamma!!

2009-08-06 ▲ 21:57:06
URL: http://blacklaace.blogg.se/
Postat av: HANNA - en fotbollstjej

sv: haha tack :) allt bra?

2009-08-06 ▲ 21:58:27
URL: http://hannaforevarn.blogg.se/
Postat av: EMMA

Snygg bild och intressanta svar även här :)

Och eftersom du, precis som jag, gillar OTH och GG, tycker jag att du borde göra som mig och ta steget in i Supernatural! Haha ;D

2009-08-06 ▲ 22:01:55
URL: http://ephotograph.blogg.se/
Postat av: E B B A S O C H M I L L I E S

Svar:

alltid roligt att göra någon glad :-)

2009-08-06 ▲ 22:08:26
URL: http://ebbasochmillies.blogg.se/
Postat av: malin

sv: ja de va riktigt gott med cola och den tog slut alldeles för fort :(

2009-08-06 ▲ 22:12:10
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

HAHAHA AWWW BABE <3 DU är bäst ;D Men tack ändå. höhöhöhö

2009-08-06 ▲ 22:14:45
URL: http://magicmushrooms.blogg.se/
Postat av: HANNA - en fotbollstjej

sv: ska nog ta och läsa (A) själv?

2009-08-06 ▲ 22:22:36
URL: http://hannaforevarn.blogg.se/
Postat av: E B B A S O C H M I L L I E S

Svar:

jag är inte heller sån. jag lägger till dig nu :-)

2009-08-06 ▲ 22:23:16
URL: http://ebbasochmillies.blogg.se/
Postat av: Anonym

bar svar :)!

tack gillar med linnet med jordgubbar!

2009-08-06 ▲ 22:23:19
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: daniela

nice blogg, hoppas allt är bra med dig ? :D

2009-08-06 ▲ 22:30:34
URL: http://daanielab.blogg.se/
Postat av: Anonym

varsågod! :)

2009-08-06 ▲ 22:32:18
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: CHANELLE

Haft en bra dag? :)

2009-08-06 ▲ 22:32:37
URL: http://chanellle.blogg.se/
Postat av: Erica

Kul att läsa dina svar, och häftig bild! =)

2009-08-06 ▲ 22:39:16
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: http://johannaprasad.blogg.se

lungt :)

hihi

aa sjdå :D

2009-08-06 ▲ 22:48:30
URL: http://johannaprasad.blogg.se/
Postat av: designglanz

det var de också :)

2009-08-06 ▲ 22:53:24
URL: http://designglanz.blogg.se/
Postat av: CattisEriksson

jätte bra svar till frågorna :)

2009-08-06 ▲ 22:57:34
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: CattisEriksson

tack så mycket :)

2009-08-06 ▲ 23:01:33
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: öbrell

sv; oki ^^

kram <3

2009-08-06 ▲ 23:03:12
URL: http://cherryperry.blogg.se/
Postat av: Nadja

det var så lite. bara bra sj? Tack för rösten. =)

2009-08-06 ▲ 23:10:21
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: fijah:)

Tack:-))<33

2009-08-06 ▲ 23:11:08
URL: http://feliciasoder.blogg.se/
Postat av: fijah:)

bara bra med mej me:D

2009-08-06 ▲ 23:14:20
URL: http://feliciasoder.blogg.se/
Postat av: Johanna

Shit vad cool blogg du har!

2009-08-06 ▲ 23:16:53
URL: http://impulss.blogg.se/
Postat av: sandra

Tack för all din hjälp! :)

2009-08-06 ▲ 23:21:38
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: Helene

sv; TAAACK SÅ MKT! :) hihi. jadå, det är väl helt okej, med tanke på omständigheterna .. :/ själv då? ^^

2009-08-06 ▲ 23:37:16
URL: http://ticktickboooom.blogg.se/
Postat av: Sabina

Sv: Haha det har du HELT rätt i, man kan inte låta bli deras saker ;D



Jo tack det funkar ^^ Själv då? :)

2009-08-06 ▲ 23:42:42
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

äntligen nån bloggare som är lika lång som mig :DDDDDDDDDDDD

2009-08-06 ▲ 23:44:25
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: sara

sv: sweet joo det är bara bra med mig :) haft en bra torsdag? :) kram

2009-08-06 ▲ 23:45:27
URL: http://schniii.blogg.se/
Postat av: hanna :)

Snygg blogg! :D

2009-08-06 ▲ 23:45:39
URL: http://everyheartbeat.blogg.se/
Postat av: Felicia

SV: Kom precis hem :) själv då?

2009-08-06 ▲ 23:50:04
URL: http://rosdalen.blogg.see
Postat av: natacha

sv; jodå me mej ä de braa, sj?:)<3

2009-08-06 ▲ 23:52:19
URL: http://zatacha.blogg.se/
Postat av: Tove

ska vi lägga till varandra på bloglovin ? :)

2009-08-06 ▲ 23:53:17
URL: http://beerglunds.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

vsg :D

2009-08-06 ▲ 23:53:27
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Felicia

jo nagellacken var faktist riktigt bra! Något dyrare än dom här dependent-nagellacken och fanns inte lika stort urval av färger, men det torkade mycket fortare och det blev skitbra med bara ett lager :)



2009-08-07 ▲ 00:12:48
URL: http://thetruestory.webblogg.se/
Postat av: sabina

sv; absolut inget att tacka för, du borde vara stolt! :D är fota något du gör ofta? :) det är bara bra med mig, självdå? ;D kram



http://imeest.blogg.se

2009-08-07 ▲ 00:16:58
URL: http://imeest.blogg.se/
Postat av: z a n n y h ♥

Kul att du kikade in och röstade! ha det bra :)

2009-08-07 ▲ 00:22:24
URL: http://zannyh.blogg.se/
Postat av: Anna

Du tar fina bilder kan jag konsenstera efter att ha kollat runt på din blogg. Tänkte bara berätta det för dig.:)

2009-08-07 ▲ 00:34:32
URL: http://aeme.devote.se
Postat av: myrins ~

sv: hehe okej :) ♥

2009-08-07 ▲ 00:48:53
URL: http://myrins.blogg.se/
Postat av: sara

Sv.

Ja, absolut, nästa bättre än glödlampan! Hahaha!

2009-08-07 ▲ 01:07:35
URL: http://soori.blogg.se/
Postat av: em

:) Jag har ätit på restaurang och gått på bio. :) Är allting bra med dig? :)

2009-08-07 ▲ 02:09:43
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: Khalid

sånt e livet typ :) ^^ .. jag trivs bra med livet ;D. inget man kan göra åt ^^ .. ska du börja nian nu?

2009-08-07 ▲ 02:12:07
URL: http://khalid.blog.se
Postat av: carolineeee

FIN BLOGG! =)



Ställ gärna nån fråga i min blogg för nu har jag frågestund! Jag länkar alla som frågar när jag skriver svaren, kom igen nu:)



2009-08-07 ▲ 02:24:15
URL: http://ckeh.blogg.se/
Postat av: SimonSvensson -. ZvenZon.For.President! -. ZvenZon.blogg.se

Sv: jaha okej men du det låter ju riktigt skoj! =D

Nae imorgon ska jag nog enbart ta det lugnt, ifall ingen kompis ringer och gnäller! :P

2009-08-07 ▲ 03:02:18
URL: http://zvenzon.blogg.se/
Postat av: Pamela

jättefin blogg! :)

2009-08-07 ▲ 09:24:27
URL: http://pells.blogg.se/
Postat av: amelie

SV; vsg :) jo allt är ok ;) dudå ? :D

2009-08-07 ▲ 09:29:14
URL: http://nicella.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej ska börja tänka på det, jag vet bara inte hur jag ska få mer besökare, liksom jag är inne mycket på andras och kommenterar och ställer upp i tävlingar men jag vill att min blogg ska läsas för att dom gillar den, inte för att jag är inne mycket och kommenterar

2009-08-07 ▲ 09:41:50
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: Marie

Åhh tack<3

Haha jo den är grym:D Jodå allting är bara bra här:) Har en liten småsur tjej här bredvid mig men annars är det super:D själv då?

2009-08-07 ▲ 09:44:44
URL: http://shiningdiamond.blogg.se/
Postat av: joline

eller hur, lycka!!

2009-08-07 ▲ 10:00:44
URL: http://joline.devote.se
Postat av: Emma - Bloggdesign & Foto

Sv: Hihi, nästan samma som jag då :))

2009-08-07 ▲ 10:05:23
URL: http://eemmaapetersson.blogg.se/
Postat av: smini'

sv;ja min dag har vart bra!^^

2009-08-07 ▲ 10:21:38
URL: http://sminis.blogg.se/
Postat av: Lizelott

sv: Härligt!! själv är det toppen!

Kramiz

2009-08-07 ▲ 10:32:07
URL: http://zoulfashion.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Okej, hihi :)

2009-08-07 ▲ 10:37:36
URL: http://nillevilla.blogg.se/
Postat av: Denise

ja det är ju så! Men jag lyssnar på hög musik å så ändå ja!

Såg att du var född den 5 mars :D Nice! jag är född den 6 mars.. dock nått år innan dej då! Är 89a ja.. 20 år! ;D ha det gött!

2009-08-07 ▲ 11:04:13
URL: http://denisejaderberg.blogg.se/
Postat av: J E S I.blogg.se <3

hey, mina fråga är ju inte med :( eller? :P



allt är bra tack, själv? :)

2009-08-07 ▲ 11:04:36
URL: http://jesi.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Gud vilken fin blogg!

2009-08-07 ▲ 11:12:23
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Neftaly

Åh! Vad använder du för kamera?:P

Tack så hemskt mycket :)

2009-08-07 ▲ 11:23:35
URL: http://neftaly.blogg.se/
Postat av: Sandra Marinoni

sv; tack för dina frågor :D

ska läsa igenom dina svar ;D älskar bilden!

2009-08-07 ▲ 11:42:24
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: aysha

hejhej! va söt blogg du har! hur äre me dig då ? (:

2009-08-07 ▲ 11:42:31
URL: http://ajshaas.blogg.se/
Postat av: Pia ♥

sv; jag sitter på jobbet och har tråkigt:D men som tur äre helg snart =)

Ha en skön helg!

2009-08-07 ▲ 11:52:30
URL: http://piakristina.blogg.se/
Postat av: jasmina

Sv; Jaa allt var bra!:P

2009-08-07 ▲ 11:55:54
URL: http://jassiiisaa.blogg.se/
Postat av: najjo

kul att du fick så många frågor =)

2009-08-07 ▲ 12:07:18
URL: http://najjo.blogg.se/
Postat av: J E S S I C A

Nu har jag startat en frågestund i min blogg. Fråga på allt nu!

2009-08-07 ▲ 12:20:04
URL: http://saknarminjonna.blogg.se/
Postat av: Julia tb

Bra svar där!:D Jag tycker alltid att det är kul att läsa svaren. Alt bra med dig annars? Jag hoppas verkligen att du får en fin fredag! Kramar<3

2009-08-07 ▲ 12:34:44
URL: http://showbyjulia.devote.se/
Postat av: my

Sv: Tack! :*

2009-08-07 ▲ 12:35:32
URL: http://myypettersson.blogg.se/
Postat av: my

Åh, vad snällt av dig! Tack! :D<3

2009-08-07 ▲ 12:36:41
URL: http://myypettersson.blogg.se/
Postat av: louise

Tack så mkt::)<3

2009-08-07 ▲ 12:45:24
URL: http://marcusfliickaa.blogg.se/
Postat av: Oxid

sv: aww, tack så mycket, det är kul att höra att man är söt från någon som är så söt som du :D <3



Jag sitter o tänker och lyssnar lite på Kill Hannah, du då? <3

2009-08-07 ▲ 12:47:32
URL: http://oxid.blogg.se/
Postat av: emma

sv. nu finns det en lite bättre bild på kavajen upplaggd ^^ speciellt för dig!



jag skulle också ta med kameran till en öde ö, såklart!

2009-08-07 ▲ 12:58:24
URL: http://emmadowntown.blogg.se/
Postat av: [ t a k a i . b l o g g . s e ]

svar;

YEAH <3

puss på dig älskling.

snart 200 :DDD

2009-08-07 ▲ 13:09:50
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: SANNA

Hej sötan! :) allt bra med dej?:) Kram♥

2009-08-07 ▲ 13:16:06
URL: http://HTTP://SANNAAKARIN.BLOGG.SE
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: ofc! åååh, på korn? :) ja det förstår jag.

2009-08-07 ▲ 13:47:28
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: D E L L A

Oj det var en massa frågor!



sv; Ja! mycket gott. Eller jag tröttnar snabbt på choklad, men men xD

2009-08-07 ▲ 13:48:28
URL: http://dellas.blogg.se/
Postat av: Matilda

aha okej :)

gör det! :)

2009-08-07 ▲ 13:50:15
URL: http://maatildah.blogg.se/
Postat av: '- e m m a

hehe tack :}.

Ja, det kanske vi kan göra ^^.

2009-08-07 ▲ 14:03:44
URL: http://emmacb.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack för rösten :)

snygg bild

2009-08-07 ▲ 14:04:20
URL: http://sarra.blogg.se/
Postat av: isabelle

hihi jag vet x9

2009-08-07 ▲ 14:08:41
URL: http://vaniline.blogg.se/
Postat av: malin

sv: thank you very much :D <3

2009-08-07 ▲ 14:09:33
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Postat av: D E L L A

sv; så bra:)

jodå, det är toppen.

2009-08-07 ▲ 14:10:16
URL: http://dellas.blogg.se/
Postat av: aw

ha en bra fredag :]

2009-08-07 ▲ 14:26:53
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: ♥Jenny♥

hahaha händer idag då=)

2009-08-07 ▲ 14:49:27
URL: http://liktenfjaril.blogg.se/
Postat av: emelie

Ha en bra fredag :D♥

2009-08-07 ▲ 14:49:44
URL: http://pimania.blogg.se/
Postat av: marina

I mitt inlägg Rosenlund/klänning har jag visat min klänning som jag har köpt från nelly.com! Kommentera gärna om vad du tycker om den, skulle uppskattas. (L)

2009-08-07 ▲ 15:10:29
URL: http://mmarinazado.blogg.se/
Postat av: Caroline - Hobbyfotograf

Tack för din fina kommentar! :D

2009-08-07 ▲ 15:10:43
URL: http://carolinedamm.blogg.se/
Postat av: Bim - Saabeb.blogg.se

Svara snälla på vårat senaste inlägg, vi behöver verkligen hjälp ;) haha snälla? :) kramar

2009-08-07 ▲ 15:27:55
URL: http://saabeb.blogg.se/
Postat av: Bexx

SV:

hehe bra svar!

ha en jätte fin dag kraaaaaaaam !

2009-08-07 ▲ 15:32:10
URL: http://yourbexx.blogg.se/
Postat av: ada

sv: tack :) allt bra idag?

2009-08-07 ▲ 15:34:17
URL: http://adada.blogg.se/
Postat av: Anna

tack ska du ha!

haft en bra dag?

2009-08-07 ▲ 15:39:53
URL: http://annavikstrom.blogg.se/
Postat av: thilda

sv; det va riktigt mysigt! :D

2009-08-07 ▲ 15:50:30
URL: http://thildss.blogg.se/
Postat av: FREJA KNUTSSON

åh, hästminnen <3 det är det bästa av minnen som finns tycker jag.

2009-08-07 ▲ 15:53:05
URL: http://guilibe.blogg.se/
Postat av: Emma

hehe vad gör du :)`?

2009-08-07 ▲ 16:11:28
URL: http://baananflugan.blogg.se/
Postat av: mmautildah

vad gör du :)?

2009-08-07 ▲ 16:14:55
URL: http://mmautildah.blogg.se/
Postat av: Mikaela

HAHA, men vatusan Lina! Du svarade inte på min fråga xD

2009-08-07 ▲ 16:17:41
URL: http://mikaelabjarve.blogg.se/
Postat av: melanie

ursäkta med men, fyfan vilken snygg blogg!!! haha kramar

2009-08-07 ▲ 16:27:04
URL: http://melaniees.blogg.se/
Postat av: CARRO

sv: tack så mycket!

2009-08-07 ▲ 16:48:13
URL: http://carolinehallstrom.blogg.se/
Postat av: ericaperzzon

Bra frågot och svar:) Jag är bara 160 med, och trivs med det men inte på konserter. Man kan lixom inte andas och inte se heller för den delen;P



/E

2009-08-07 ▲ 16:53:09
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/
Postat av: Zenita

Tack så mycket för spellistan!! :D



Och tack för svaret på min fråga ^^

2009-08-07 ▲ 17:08:39
URL: http://zeniita.blogg.se/
Postat av: Zenita

hehe, ja allt är bara bra.:) själv då? :P

2009-08-07 ▲ 17:11:07
URL: http://zeniita.blogg.se/
Postat av: jenny

tack,:)



sv; så lite så:*

hur mår du då?

2009-08-07 ▲ 17:28:35
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: Erika Drake af Hagelsrum

Jo tack kanon! ;)

Trevlig helg!

2009-08-07 ▲ 17:35:01
URL: http://justoneystadrake.blogg.se/
Postat av: E M E L I E J R [en personlig fotoblogg]

SV: tack så mkt :)

2009-08-07 ▲ 17:47:44
URL: http://emeliejr.blogg.se/
Postat av: Terese

Tack för dina frågor, svarar på dom snart :)

2009-08-07 ▲ 18:16:14
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: Emma - Bloggdesign & Foto

Sv: Jaa, jag känner mest för att slänga ut datorn genom fönstret xD

2009-08-07 ▲ 18:18:56
URL: http://eemmaapetersson.blogg.se/
Postat av: Caroline - Hobbyfotograf

sv: Man tackar än en gång! ;) Kan inte du ha någon fototävling snart? :D

2009-08-07 ▲ 19:53:02
URL: http://carolinedamm.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: hehe okej, jo jag körde 1 medel sen 2 baspass, eller om det var tvärt om xD



ha en trevlig kväll :)



Kramis

2009-08-07 ▲ 20:25:32
URL: http://mimmipimmi.blogg.se/
Postat av: Cassandra

okej, läser du någon speciell bok? :)

2009-08-07 ▲ 20:30:23
URL: http://casseli.blogg.se/
Postat av: MS | › Michael Jackson ♥

SV: härligt :) jo det är bara bra med mig också..

2009-08-07 ▲ 20:31:38
URL: http://msundin.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh, vad fina bilder i headern.

Har du tagit dom?

Kram

2009-08-07 ▲ 21:22:42
URL: http://februaritjej.blogg.se/
Postat av: anna

Vad kul att läsa och du har bra musiksmak :)



Svar: Det är bara bra, hur är det själv? :D

2009-08-07 ▲ 22:16:56
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: felicia söder

det ska jag, detsamma!:)

2009-08-07 ▲ 22:17:55
URL: http://feliciasoder.blogg.se/
Postat av: amanda

hjälp vad många frågor du har fått :)

vill du vara med i min fototävling? :)

2009-08-07 ▲ 23:30:50
URL: http://aamandakarlssonn.blogg.se/
Postat av: Micke

Ja, nu är det nog VERKLIGEN dags! Ska bara hitta min alldeles egen version på upplägg. :-)

2009-08-08 ▲ 00:28:11
URL: http://loveliferock.blogg.se/
Postat av: susy

hhii tack för svaren på frågorna! :)

gillar dina bilder som fasen!!

2009-08-10 ▲ 13:48:40
URL: http://susanamontesjimenez.blogg.se/
Postat av: N O E S C A P E

cool bidl :D

2009-08-11 ▲ 17:08:49
URL: http://noescape.blogg.se/
Postat av: Martina

Tack :) Jag skulle också vilja till NY! Min mamma ska dit med sin väninna i vår, men själv kanske jag sticker dit och pluggar nästa höst :)

2009-08-14 ▲ 14:21:07
URL: http://attdansa.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0