Musikvideo: vecka 41

 
Idag tröstar jag mig med SebastiAn, fransk DJ och producent. Orden fransk och elektro klingar nästan alltid positivt i mina öron. Jag menar - Med fenomen som Daft Punk och Justice så kan det ju inte gå fel? Just den här låten är otroligt flitigt spelad bland mina spellistor och jag längar så tills det där magiska ögonblicket då den här låten spelas på ett dansgolv där jag befinner mig. (Gärna i Paris!)
 
Jag är visst inte så bra på det här med att blogga längre, men förhoppningsvis hinner jag slänga in mer än endast ett inlägg nästa vecka.

Musikvideo: vecka 40

 
Det är dags att dämpa söndagsångesten igen (Jag vill inte jobba imorgon!) med lite musik. Den här gången är det engelska Breton som får agera ångestdämpande. Jag skulle vilja säga att det här bandet spelar en slags experimentell, elektronisk, rock.  Killarna har hängt ihop sedan 2007 och det var i år som jag hörde dem för första gången. Jag var på Hultsfredsfestivalen, med de bästa tjejerna man kan tänka sig, när vi bestämde oss för att se bandet Breton på Yellow Stage. Jag hade aldrig hört bandet innan dess men ställde mig ändå längst fram i mitten och det är verkligen inte något jag ångrar. Fy tusan så bra de var och gudars vad kär jag blev. 


Boycrushes

 
Gör som Mikaela och pryder min blogg med fina män.

RSS 2.0