HässleholmJag hade det i alla fall väldigt trevligt hemma hos Lina och Zaga, jag kommer gärna på besök igen! Lite tradigt att någon i min klass har köpt en precis likadan tröja som jag har på bilden ovan.

"I just gotta get off my chest, that I think you're divine."


Foto: Rockfoto.nu

Det känns lite synd. Siesta!-festivalen var, för mig, helt ovärd. Sällskapet höll inte. Det enda bra var Placebo, och om inte de hade varit bra så vet jag inte vad jag hade gjort. Jag skippade till och med den sista dagen, idag, och åkte hem. Nästa år ska jag göra det annorlunda. Jag tog inga fotorafier inne på sjävla festivalområdet då jag helt enkelt inte hade lust med det, med tanke på omständigheterna. Men jag tog lite andra fotografier hemma hos Lina, de dyker upp snart.

Jag är i Hässleholm.


Foto: Google

Nu är jag hos Lina och Zaga i Hässleholm. Idag ska jag bara se två eller tre band. Adept och Alesana måste jag se, sedan kanske jag tar en kik på Sonic Youth. Imorgon spelar Placebo, mitt favoritband sedan jag var elva år gammal, det känns lite overkligt att jag äntligen ska få se dem. Lite tråkigt att jag inte hann se dem med originaltrummisen, fast egentligen borde jag inte klaga, det ska bli fett.

Jag tror inte jag kommer skriva mer i bloggen förrän jag kommer hem på söndag, men jag kikar in på era bloggar när jag kan.

Idag bar det av till Malmö, igen.Annas lilla kamera på bilden, en precis likadan som jag hade innan min nya. Jag och Anna var i Malmö idag, precis en vecka efter att jag varit på Nordic Game. Vi besökte speldesignföretaget Ozma. Efter det gick vi en runda i Malmö, jag hann med att titta in på monki och weekday. Jag köpte inget, men jag ska snart dit igen.


Nu ska jag packa till Malmö och Siesta!

Jag är med i en fototävling hos Nannah, ni är guld värda om ni röstar på mig här, jag är nummer fyra.

I paketet från Japan Photo fanns..Säg hej till en av de absolut sista bilderna jag tagit med min 400D, för snart är den inte min längre. Det här är ersättaren, och den är svår. Det är ett ganska stort hopp för mig. Jag har mest lekt av mig hittills, men jag känner att snart är det dags att läsa användarhandboken.


For what it's worth, typ.

Snälla och fina Hiep delar ut en lookbook-invite, jag fick en!

Det uttalas Höganäs, men det är roligare att säga Höga Näs.Jag vet inte om jag orkar blogga nu, egentligen. Men jag känner mig så dålig eftersom det varit glest med blogginlägg. Här är i alla fall två fotografier från igår när jag umgicks med Anna, Emma, Mikaela och Ted, det var jättekul! Imorgon kanske det dyker upp några fler bilder med ett lite mindre fotografiskt syfte.

Tillsist vill jag flika in att jag och mamma hämtade ut mitt paket från Japan Photo idag (eller igår blir det väl, eftersom klockan är efter tolv), så imorgon får ni reda på vad det är. Jag kan säga att jag är mycket nöjd med produkten hittills. Och ännu mer tillsist, bloggen har fått sig ett litet lyft. Tycker ni att det ska vara såhär, eller så som det var innan?

Det funkar med rakt hår också, men jag trivs bättre i flätor.Jag tror mina toppar grät när jag plattade håret för första gången på veckor i morse. Mitt hår måste verkligen klippas, vilket det ska göras om typ två veckor. Idag drar jag till Höganäs och fotograferar, fina bilder dyker förhoppningsvis upp.

"It's Blitz!"18/05/2009
Order under behandling
19/05/2009 Order skickad

Igår klickade jag hem något från Japan Photo och tydligen så är det påväg till ica nära nu, spännande! Idag har jag njutit av att inte behöva plugga. Istället har jag bakat en kladdkaka och lyssnat på Yeah Yeah Yeahs. Och tagit äckelbilder. Imorgon ska jag på spelutvecklingsmässa i Malmö, det ska bli kul! Jag hoppas att någon har en kamera med sig.


Idag är jag trött.Idag ska jag plugga det sista i matten och engelskan, för jag har prov i båda ämnena imorgon. På onsdag ska jag till Malmö, så tekniskt sett har jag bara en dag kvar i skolan för den här veckan.

"Give Me Fire!"


Foto: Google

Idag ger jag Mando Diaos nya skiva en chans, vilket jag konstigt nog inte gjort innan. Jag längtar till Siesta. Och grattis Alexander, du var bäst, från början till slut.

KITTEH, "zleeping".


Den snyggaste mannen i världen, antagligen.


Foto: Google

Det spelar ingen roll om du gör Alexisonfire eller City and Colour, du är bäst. Och snyggast.

Jag vet inte om jag är riktigt nöjd, men jag slänger in den ändå.Idag blir det jag, matten, naturkunskapen och överraskande nog lite Norma Jean.

"Open up your heart, let me slip inside"
Foto: Jenna

Det här inlägget är kanske lite vettigare än det förra, fast troligen inte.Idag har jag varit på stan. Jag fick ett par nya jeans från Cheap Monday och en kjol, har inte haft kjol på flera år. Förhoppningsvis trivs jag i den här nya. Ikväll ska jag iväg till Mikaela, där blir det filmkväll med några andra. Jag tar med mig "Twilight", såklart.

Ungefär såhär mycket inspiration vill världen ge mig just nu..Jag får be att återkomma med finare bilder och vettigare texter. Skäms.

"Rolling on the laugh flooring."En gammal och halvtråkig bild från dagarna i Göteborg, då livet fortfarande begav sig. Ibland saknar jag det. Imorgon är jag ledig från skolan och njuter av att inte ha må bra-dag med resten av John Bauer i Ängelholm. Istället fikar jag med finaste Tina lite senare på dagen.

Våren försvann nästan lika fort som den kom, synd.

Idag kom den, nu är det på riktigt.Dagen hittills har varit väldigt känslosam, men just nu känns det inte som om det kan gå någon annan stans än uppåt. Jag är jätteglad. Det har varit lite tråkiga uppdateringar och tråkiga bilder på sistone, jag hoppas på förändring snart.

Det är mulet idag, men igår var det solväder.Jenna, Zaga, jag och datorn låg ute i över en timme och njöt av solen samtidigt som vi lyssnade på härlig musik. Ibland är det bra att bo i Skåne! Idag har jag varit duktig, jag har skrivit klart min slutuppgift i idrotten och gjort klart manuset. Samt att jag snart är klar med Johlines design, nu ska jag bara skriva klart svenskaanalysen, sedan är det smooth sailing.

Igår fick jag dem, två stycken.Valborg var förövrigt fett.

RSS 2.0