Märkt för livet.

 
Dålig uppdatering här, jag vet. Ville mest bara berätta att jag har märkt mig för livet. En mandala i black&grey på insidan av höger underarm. Eller ja, det var ju Jonas på Crooked Moon som gjorde det och jag är superdupernöjdast i hela världen. 

Bästa tröjan ever.

Ville bara visa vad jag var och hämtade ut på ICA idag. Nöjd tjej, frågan är bara när jag ska använda den? 

Purity Ring - Shrines

 
Jag älskar att hitta skivor som får mig att känna så som den här gör. Där varje låt är fantastisk och skivan kan rulla på ett par, tre gånger innan man märker att den ens gjort det. Helst ska den spelas i ordning också. Ni finner den här

Spellista: Oktober 2012

 
Jag tänkte att jag skulle fortsätta med det här med spellistor. Så därför får ni oktobers spellista nu så att jag kommer ikapp lite. Klicka här eller på bilden för att öppna den!

Jag finns på weheartit!

 
Jag är nog typ sist av alla att skaffa ett konto på den här fantastiska sajten. Jag är lite efter med en del communities liksom. Funderar på att skaffa mig en tumblr och skapa konto på Pinterest, är det något att ha? Det mesta jag gör på internet är liksom att sukta efter snygga grabbar, så ni kan ju gissa vad hela min weheartit-sida är fylld av? + massor av GIF-bilder, såklart! linakempe är heter jag där! Är någon av er som kikar in här medlemmar? Vad heter ni?

En liten instagramvecka.

De senaste dagarna har jag...
 
Invigt min nya t-shirt från Denim Is Dead, halva priset på Nelly.com!/Fått hem mina fina creepers från Urban Outfitters!
 
Bokat tatueringstid!!!/Haft fiskbensfläta och använt min nya favorittröja från BLK DNM som är gosigast ever. 
 
Hälsat på mannen i mitt liv./Gått promenader som jag gör varje dag nu när jag är sjukskriven. 

Sail To The Sun


WAVVES nya låt är så sjukt svängig och dutsig att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

The Dreamers

Fina Emma tipsade mig om en film för någon vecka sedan vid namn The Dreamers. Jag skummade igenom den först och tyckte redan då att den verkade vara en film för mig. För några dagar sedan såg jag den och blev helt fast. Filmen handlar om den amerikanska utbytesstudenten Matthew som bor i Paris. Han har en stor passion för filmer men har, efter ett år, ännu inte lärt känna några vänner i den franska huvudstaden tills han träffar tvillingparet Theo och Isabelle. De tre vännerna utvecklar ett förhållande olikt allt annat Matthew tidigare upplevt, där de låser in sig i en lägenhet över sommaren och tappar kontakten med omvärlden. 
 
Filmen är så otroligt fin och när jag letade efter stillbilder fick jag helt enkelt inte nog. Här är några av mina favoriter. Se den, säger jag bara. Boken är på väg hem till mig, jag väntar med spänning!
 
 
 
 
 
 
 
 

2013

Måste
ta
mig
kragen
här.
 
Det är 2013, jag är sjukskriven i några dagar till och har ridförbud fram tills mars, så jag borde ju ha mer tid för min, väldigt, försummade blogg då? Jag vet inte riktigt, det enda jag vet är att sådana här inlägg alltid kommer mitt i natten när man inte kan somna. 

RSS 2.0