BiskvierJag, mamma och mormor bakade biskvier häromdagen. Har aldrig gjort det förut, så det var lite spännande att få testa något nytt. Och de blev riktigt goda! Kanske dags för en kategori om bakning i den här bloggen...?

Tess Waltenburg

Igår var jag nere i Lund och fotograferade Tess igen, det var riktigt roligt och kreativt - Tiden bara flög iväg! Tess är en modell som är otroligt tacksam att fotografera, över åttio procent av bilderna är troligen användbara. Jag har bara kikat igenom bilderna snabbt, och de här tre bilderna är mina favoriter hittils. Nu ska jag sätta mig in i lite skolarbete, sedan blir det bloggärenden för hela slanten.

Jag har försökt vara duktig.Idag har jag och Mikaela försökt vara duktiga och pluggat. Dock gick det inte alls bra, och snart vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till när det gäller inlämningar och liknande. Men jag tänker inte oroa mig mer över det ikväll. Nu sitter jag och Mikaela i hennes säng och "lanar" (haha!), vi har precis ätit middag och nu väntar vi på "Grey's Anatomy" och "True Blood" tillsammans med lite godis.

Lilla söta Marilyn.

Foto: Mamma


Det blev nog någon sorts ofrivillig bloggpaus här. Jag förstår inte hur jag lyckas begrava mig i så mycket skolarbete, när det är höstlov! Det känns som om det bara haglar ner arbeten på mig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag vill ju få allting så bra gjort som möjligt...?

Den söta ponnyn på bilderna heter Marilyn. Hon är fyra år gammal och ett av ridskolans senaste tillskott. Jag har ridit henne lite under lovet. Hon skiljer sig otroligt mycket från lille Braveheart, men det känns ändå bra att ha hittat en ny ponny som jag kan "rida in mig" lite på.


Nya saker ftw.Igår blev jag mami till en svart (Ändrade mig från vit.) iPhone 3GS 32GB! Mami ska ta väl hand om dig. Jag tar tag i bloggen någon gång senare under veckan, det har blivit väldigt mycket skola nu.

Jag har varit duktig.Jag har varit hemma hos Mikaela och pluggat idag, både matten och tyskan blev klar! Bilder från dagen dyker upp under kommande vecka, bilderna från igår också förhoppningsvis.

Trehundra kronor fattigare.Idag har jag varit med Mikaela och Josse på We Love Music och Helsingborg, där Markus Krunegård hade "spelning" och signering. Jag tog inga egna bilder, men de andra två gjorde det så det kanske dyker upp bilder från deras kameror senare. Mycket värt!

Jag saknar dig, din lilla fis!Hoppas du får det bra hos din nya ägare, annars får du komma tillbaks!

Tiden räcker inte till.Tyvärr har jag lite ont om tid just nu, skolan lyckas ta upp det mesta av den. Idag tänker jag däremot strejka mot allt vad hemarbete och läxor heter och slöa framför datorn tills det är dags för "Grey's Anatomy" och "True Blood". Jag har förresten gett vika och skapat ett konto på facebook, Lina Kempe eller discosadness@hotmail.com kan ni söka på för att hitta mig där! Lägg gärna till mig, jag har inte så många vänner, höhö.

Tjugonio kronor.Jag fick hem en efterlängtad film förra vekcan. The Crow heter den, och är gjord 1994. Egentligen är det nog ingen märkvädrig film, men den har gjort ett stort intryck på mig. Med The Cure och NIN på soundtracket så blir det inte mycket bättre än såhär, en av mina favoritfilmer. Tjugonio kronor kostade den på CDON, värd mycket mer.

TessÅterigen ett par bilder på Tess. Jag har hur mycket som helst att välja från våran lilla fotografering. Hon är verkligen otroligt tacksam att fotografera! Tidigare inlägg med bilder från samma tillfälle finns här och här.

Mamma och Aer.I tisdags red min mamma igen, jag passade på att ta ett par bilder på henne och "lille" Aer, 167 cm i manken.

I min skola.

Foto: Mikaela och jag


Sånt här sysslar vi med på rasterna, detta var i tisdags under fotografisk bild a-lektionen. Jag brukar vanligtvis inte blogga på torsdagar, men bloggningen uteblev igår, och idag är jag hemma. Det är rätt så läskigt faktiskt; i förrgår, tisdags, önskade jag att jag skulle få migrän så att jag slapp vara i skolan på onsdagen. Och mycket riktigt, efter halva förmiddagslektionen igår fick jag mitt första migränanfall på över ett halvår, lite läskigt.


KanelbullarLite av söndagens bullskörd, som jag gjorde tillsammans med Erika.

Top notch

Foto: Muse.mu

Jag har blivit en Muse-tönt. Det här ger mig goosebumps, det känns väldigt synd att jag missar dem i Köpenhamn.

Bilder från 4/9.Ett par bilder sedan jag fotade Tess och hennes vän i Lund. Den till vänster är jag riktigt nöjd med, då jag, i princip, är helt grön när det gäller modellfotografering. Nu ska jag sätta igång min favoritspellista och plugga lite tyska. Senare ska jag baka kanelbullar!

ThaimatKvällens måltid, thaigryta med röd currysås, underbart gott! (Jag är en såsmänniska, jag gillar sås.)

126 dagar gamla bilder.

De är inte särskilt redigerade, men jag tyckte de var fina som de var. Nu är det äntligen helg, vilket verkligen behövs.

RSS 2.0