Musikvideo: vecka 39

 
Idag dämpar jag söndagsångesten med drömliknande elektro från Kanada. Dock måste jag erkänna att jag, till en början, var något tveksam till denna överhypade duo vid namn Purity Ring. Men jag sparade ett par låtar på Spotify för att ge dem en chans och det slutade med att jag lyssnade igenom hela skivan - Tre gånger i rad. Debutalbumet Shrines släpptes 23 april i år, har ni inte lyssnat på det rekommenderar jag er att göra det snarast!
 
Nu ska jag, för övrigt, fortsätta dö bakisdöden.

Spellista: September 2012

 
Enligt mig är Spotify något av det bästa som finns. På grund av mitt jobb sitter jag framför datorn nästan 40 timmar i veckan vilket gör att jag hinner lyssna på väldigt mycket musik. Då passar det bra att betala 49 kronor i månaden för Spotify Unlimited, hur bra som helst!
 
Jag gör en spellista för varje månad och har gjort det sedan maj 2011. Det som jag tycker om mest är att jag kan gå tillbaka i mitt arkiv och lyssna igenom en spellista och minnas tillbaka hur jag kände och mådde och vad jag hittade på just den månaden.
 
Jag tänkte börja dela med mig av de spellistorna här på min lilla blogg, sådär runt den 25e varje månad. Fast spellistorna sträcker ju sig från första till sista dagen i varje månad. Klicka här eller på bilden för att komma till spellistan!

Om du tror att kodningen kommer vara klar på en timme...

...Then you're gonna have a bad time! Det märks verkligen att det inte var igår man satt och kodade och pillade som en tok här på blogg.se. Det är liksom minst två år sedan, ja gudars! Med hjälp av lite mallar från gymnasiet har det tagit mig ungefär en arbetsdag (totalt sett, alltså) att koda ihop den här designen. En annan rolig sak är ju att jag fått damma av mina Photoshopkunskaper - I Adobe Photoshop CS3, haha!
 
Jag vet inte om jag kommer börja blogga igen "på riktigt". Men jag ville ha tillbaks min lilla plats på internet och dessutom visa de, vars bloggar jag kommenterar, vem jag är. Inläggen kommer inte vara frekventa och jag vet faktiskt inte riktigt vad de kommer att handla om, time will tell!
 
Så, hur är läget?

RSS 2.0