TTHHEE PPAARRTTYY


Foto: Flickr

Jag har nästan bara lyssnat på Justice under denna veckan. Man kan väl säga att jag upptäckte dem på nytt när jag hittade deras liveskiva "A Cross the Universe". Tryck på bilden ovan om nu vill höra en låt från skivan. Grattis till min styvpappa, Micke, som fyller fyrtionio år idag.

Idag färgade mormor min utväxt.Man måste älska när ögonbrynen blir alldeles sådär helt åt helvete. Men jag hade i alla fall fina flätor. Idag har varit en underbar dag, jag gick med shorts igen, och jag ska göra det igen imorgon. Idag kom även min Twilight-DVD, så jag är lite sådär töntigt glad, men det passar nog mig.

"Hon hade likadan halsduk som jag."Igår var jag och mina fina vänner Jenna och Oliver iväg på Väla, ett shoppingcenter utanför Helsingborg. Jag fick hem två tröjor och ett linne, samt ett par shorts. En av tröjorna samt shortsen åkte på idag. Jag tänkte att det var ett tag sedan jag slängde ut bilder på mig själv också, så här får ni, hehe.

Mikaela skrev en jättefin dikt till mig idag.

Mer körsbärsträd.

Under en pausgympa i veckan så gick vi ut några stycken och fotograferade körsbärsträden. Det är lika bra att ta så många bilder som möjligt, eftersom de snart har blommat ut. Grattis till lille pappa som fyller fyrtio år idag.


"No time to think of consequences."


Foto: Google

Jag har lyssnat på remixer hela veckan, vilket är väldigt olikt mig. Men det är smakfulla remixer! Soulwaxremixen på MGMTs "Kids" är jättehärlig att lyssna på, därför har jag länkat bilden ovan på MGMT till ett youtube-klipp med just den låten, så klicka på bilden.

Det bästa som finns.Han heter Braveheart, och han är en liten bebis.

Idag var en dålig dag, men igår var en underbar dag.Jag har inte skrivit här på ett tag, men jag känner att jag skriver om samma saker hela tiden (foto, musik, katten?), så då borde man kanske inte skriva här varje dag? I alla fal; igår stannade jag kvar i Ängelholm efter skolan med min fina vän Tina. Körsbärsträden blommar för fullt, och de var våra största fotooffer.

KITTEH, on new adventures.In the pantiedrawer.


"Making friends and foes"Inte riktigt okej bild, men okej. Jag tänkte att jag skulle försöka fylla ett inlägg med lite text, eftersom det blivit ganska lite av det, och mest fina bilder istället. Men livet knatar på, första skolveckan efter påsklovet är avklarad, och det kunde inte kännas bättre. I morgon ska jag och Jenna till Malmö. Jag ska sjunga en liten trudelutt, sedan får vi se hur det går, jag tror att det kommer bli kul i alla fall.

Does It Offend You, Yeah?


Foto: doesitoffendyou.com

Jag älskar att upptäcka nya, bra band. Klicka på bilden.

Chinese-super-KITTEH, coming at you, POW!


Idag har jag ont i huvudet.


Dagens påhitt.


Foto: Josse

Jag känner mig lite naken utan solglajjorna, jag hade gärna gömt mig bakom ett par resten av livet. I alla fall, jag och min goda vän Josefin, Josse, var ute på en liten glass- och fotorunda, det var härligt.

Vad bloggen missat, pt. 1
Foto: Mikaela

Jag fick reda på att jag utan problem och permanenta skador (Värre än de jag redan har, det vill säga.) kan gå på hur många konserter jag vill. Så länge jag fortsätter att ha rätt öronproppar och ser till att de förblir på plats under konserten. Så nu har jag gått på mina två första konserter detta året, båda under mars månad! Först Timo Räisänen och sedan The Hives, båda tillsammans med min klasskompis Mikaela!

Idag har jag och katten chillat ute på gräsmattan, katten var närgången.Min katt är fin. Hon heter Sara. Hon är fotograferingsobjektet no. 1 här hemma.

Dagen tänker jag tillägna Death From Above 1979.


Foto: Flickr

Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända idag, men jag kommer säkert på något. Man kan trycka på bilden ovanför om man vill höra på ett alldeles för bra band som slutade exsistera alldeles för tidigt.

"You're a Woman, I'm a Machine"
Foto: Jenna

I dag har jag och min goda vän Jenna varit ute på äventyr i skogen. Jag hann även köpa årets första glass! Skjortan och skorna är nya, jag fick dem i går när jag och mamma var iväg.

BoksexJag och mamma var iväg nästan hela dagen i går, det var jättekul. Jag fick en del saker av mamma, som kanske dyker upp på bloggen snart. Jag blev mest glad över den här saken, boken "Fight Club" av Chuck Palahniuk. Den är grymt bra.

"Tyler fixar ett kyparjobb åt mig, sedan kör Tyler in en pistol i munnen på mig och säger att döden är första steget mot evigt liv."

Eftermiddagen tillbringar jag med Good Shoes och Tokyo Police Club.


"Something is not right with me"Måste fixa nya stavar. Jag har sagt det i över ett år nu.

Tack för att ni finns, typ.


Foto: Flickr

Nu är det vår, äntligen!Nu är det äntligen dags att dra fram alla vårkläder, härligt!

Vi provar igen..

Det har gått ett tag sedan sist. Jag försökte med att starta en ny blogg, men det gick bara inte. Jag kommer nog alltid vara en liten discosadness, haha! Jag har inte bestämt mig för om jag ska rensa ut bloggen, jag låter det vara tills jag har fyllt bloggen med nya inlägg, sedan får vi se!

Det känns bra att vara tillbaks igen!

Lina a.k.a. DISCOSADNESS!

Det här är min lilla plats på internet, min hörna. Mitt namn är Lina och jag är 20 år gammal. 2011 tog jag studenten efter tre år på IT-medialinjen på John Bauergymnasiet (Eller JB Gymnasiet som det numera kallas.) med 4 G och 26 MVG samt ett stipendium för bästa programinriktade projektarbete. Under hela min gymnasietid var jag stenhårt inställd på att gå på högskolan men under sista terminen så tynade den viljan bort och det slutade med att jag valde att inte tacka ja till min plats på Linnéuniversitetet där jag hade tänkt plugga Reklam, Grafisk Design och Visuell kommunikation i tre år. Istället gick jag arbetslös i ett halvår tills dess att jag fick en heltidsanställning på ett företag i Ängelholm och snart har jag jobbat där i ett helt år. Idag är jag fast anställd med pension och hela grejen, känns sjukt vuxet!
 
När jag inte jobbar har jag ett litet svart troll som jag tar hand om tre till fyra dagar i veckan. Trollet heter Heggdrogets Chivaz och är en elvaårig Welsh Cobvalack som jag äger tillsammans med min mamma sedan Maj 2010. Han har kostat mig lika mycket skratt som tårar och han är det bästa jag vet.
 
Min lilla goding.
 
Utöver det är musik något av det bästa jag vet. Eftersom jag arbetar framför datorn cirka åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan, så hinner jag lyssna på mycket musik. Det har även blivit en del konserter, spelningar och festivaler under åren och givetvis hoppas jag på många till!
 
Lite såhär kan det se ut när jag festivalar, det här är på Hultsfred 2012. Therése, gula gubben, Nicoline och jag!
 
Under min gymnasietid fotograferade jag mycket och läste både Fotografisk bild A och B. Jag har en Canon EOS 40D med tillhörande batterigrepp och optik men tyvärr har den mest stått och samlat damm de senaste åren. Under våren 2012 fick jag dock upp ögonen för analog fotografering och det är det jag har sysslat med sedan dess. Just nu fotograferar jag med en röd Konica pop men jag hoppas på att kunna utöka min samling.
 
Min fina röda Konica pop.

RSS 2.0