Emma är sötFör en vecka sedan var jag i Lund och träffade söta Emma. Hon visade mig runt i den snöiga staden och sedan avslutade vi med en fika på Espresso House, hur mysigt som helst!

Min favoritmusik.


Bildkälla 

Jag vet inte om någon av er har lagt märke till det lilla, vertikala, kasettbandet i menyn? Det är i alla fall en länk till min absolut bästa spellista på spotify, har igång den minst en gång om dagen. Där finns både mycket- och mindre kända band och artister. Om ni vill spara min spellista på ert spotify-konto, klickar ni bara på "+ add playlist" i högra hörnet när ni har öppnat spellistan.

Nu ska det städas, tror jag.


♥♥♥


"Cristmas cupcakes" pt. IIFör ett tag sedan provbakade Mikaela och jag ett gäng christmas cupcakes. Under förra veckan var det dags att starta massproduktionen. Nittio stycken cupcakes blev det, som gavs bort till elever på skolan.

JulgodisI måndags gjordes julens årliga julgodisbak. Denna gången blev det sju sorter!

---


Här råder det bildbrist.Den här bilden är gammal, sedan oktober. Jag har aldrig visat den, men jag är nöjd med den. Jag har massor av fina, men oredigerade, bilder på Tess. Jag kanske borde ta tag i dem, det skulle varit roligt att ha en webbportfolio också.

Önskelistor 2009 x2Samsung 500 GB 2,5" Brun portabel hårddisk 
Eftersom jag har ett pisslitet skämt till hårddisk, måste jag ha någonstans att förvara 2009 års bilder.

Logitech Z-4 
Mina högtalare är också ett skämt från 2001 (men älskade och behandlade med kärlek).

Canon Batteri BP-511A
Till ett, förhoppningsvis, framtida batterigrepp.

Kenko Filter Pro Digi UV 67mm
Till mitt stackars 17-85 objektiv som jag inte tar bra nog hand om.

Pengarrr
Ingen blir ledsen av lite pengar, inga presentkort bara.

En häst
Hoppla.

Canon Batterigrepp BG-E2N till 40D
Jag behöver verkligen den extra batteritiden, och inte minst det vertikala greppet.

Canon EF 70-200 f/2.8 L IS USM 
It's a love story. Plus tillhörande motljusskydd och ett UV-filter, bara det går på över tusen kronor.

En veckans ridsemester i Portugal, Porto
Bara rika hästfamiljer med tillhörande trailers som åker på sånt???

Obegränsat med pengarrr
Ingen blir ledsen av att ha obegränsat med pengar, inga presentkort bara.

Därför är Mikaela med så mycket i min blogg.


"Christmas cupcakes"Jag och Mikaela är ordföranden i cupcake-kommittén på vår skola. Under sista skolveckan så ska vi ge bort cirka hundra stycken "christmas cupcakes", så vi tyckte att det var i sin ordning att provbaka dem innan vi startar någon slags galen massproduktion. Cupcakesen blev otroligt bra stora och fluffiga! Receptet finner ni här, dock har vi en annan frosting på våra - 100 gram philadelphiaost, 5 deciliter florsocker och 60 gram smör.

Så till "alla" elever på JB i Ängelholm som läser det här, håll utkik efter cupcakes som liknar de på bilden ovanför, så får ni en gratis!

Frost

I förrgår, när jag var ledig från skolan, passade jag på att gå upp lite tidigare än vad som är normalt för en ledig dag, och fotograferade frosten ute i vår trädgård.

Paramore, KB-Hallen, Köpenhamn.


Foto: Mikaela

Jag lämnade huset runt ett på eftermiddagen och lade mig i sängen klockan tre på natten. En fjorton timmar lång utflykt som tog ut sin rätt på kroppen. När jag kom hem kändes det som om min rygg skulle gå itu, och jag har troligen dragit på mig en förkylning. Men det var det värt. Där kryllade av små fangirls (Jag har nog aldrig kännt mig så malplacerad som under You Me At Six's spelning.), men det var ju bra för min del för då såg jag faktiskt fram till scenen utan att behöva hoppa eller stå på tå tills mina fötter krampar ihop. Det enda jag saknade var "All I Wanted".

Nu STICKER jag.


RSS 2.0