Kullamust äppleglögg.


Foto: Mikaela och jag.

Kullamust har nog den godaste glöggen som någonsin gjorts, verkligen supergod! Jag och Mikaela kalasade på den och lite kakor idag, vi har planerat lite inför morgondagens konsert, och även ordnat med en plansch till vår cupcake-kommitté.

▲▲▲


Foto: här och här.

Jag blev väldigt glad idag när jag fann Empire Of The Suns skiva "Walking On A Dream" som special edition på spotify.

Malmö


Foto: Jag och Mikaela

Numera när jag ska handla kläder åker jag nästan alltid till Malmö. Där finns mina favoritaffärer; Monki och Weekday. Och så är alla andra affärer större än de som ligger närma mig. Så förra veckan begav jag och Mikaela (Mycket Mikaela här, men hon är trots allt min fru.). Bland annat så köpte jag en marinblå skepparkavaj, lite annorlunda men otroligt snyggt! Ska försöka knäppa lite kort på den någon dag.

Det blir en mouseover när sidan laddat klart.


"KSCHOCOLÂT DIPPING KIT"Förra helgen hade jag och Mikaela filmkväll/slash/sleepover hos mig, det var mycket trevligt. Vi åt bland annat upp mitt lilla fondue-kit som jag fick av Britt när vi var på Torekov Spa, det var jättegott!

Twilight + New Moon-kväll.Från torsdagskväll till fredagsnatt var jag med Mikaela och Lovisa på midnattsvisningen av "New Moon". Först visades "Twilight" och sedan vid tolvslaget drog "New Moon" igång. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, självklart var den otroligt bra, men jag saknar känslan som fanns i "Twilight". Imorgon ska jag se "New Moon" igen, i Ängelholm.

+++


Min helg.


Foto: Evelina, Emma och Mikaela

Jag måste tacka Evelina för en (bokstavligt talat) galen kväll. Det var en riktigt rolig fest och lokalen var top notch! Hoppas på flera sånna här händelser, haha.

R.I.P. mina favoritskor.Häromdagen var jag tvungen att säga farväl till mina favoritskor, buäh! Dragkedjan hade gett upp totalt i ena skon och de var utom räddning. Jag har tröstat mig själv med att beställa ett par liknande från H&M, men det kommer ju inte alls vara samma sak.

Ytterligare ett pluggförsök.


Foto: Mikaela

Jag och Mikaela försökte plugga igen, häromdagen. Det slutade med att jag stannade över på middag och kom inte hem förrän vid tolv på natten. Även om vi inte fick så mycket skolarbete gjort så var det mycket trevligt!

Johanna och Felicia.

Igår umgicks jag med Johanna, jag fotograferade henne och hennes hästar. I det här inlägget finns bilder på Johanna och hennes storhäst Felicia.

RSS 2.0