Idag är jag trött.



Jag, mamma och lillebror var en runda i stan idag. Jag fick de här böckerna; "Som om ingenting", "14 år till salu" och "Att älska som en porrstjärna". Ska ta tag i "Som om ingenting" strax. Söta lilla Sonny fick plats på bilden också, hihi. Imorgon ska jag se det irländska bandet U2, det känns rätt så overkligt.

Idag har jag städat, fikat och spinnat.



Dagen började med att jag och mormor städade mitt rum. Sedan bar det in till stan med Josse för en fika på Espresso House, och sedan en liten runda i stan. Nu är jag nyss hemkommen från ett femtiofem minuter långt spinningpass. Hm, min blogg är nog inte så rolig, för jag tappar prenumeranter hela tiden.

Jag har provat något nytt.





Tack till fina Frida som gav mig en enkel förklaring om hur jag skulle gå till väga!

Livet på en pinne.



Jag är ett riktigt kakmonster. Det står ett halvtomt paket ballerina bredvid mig.

När man skippar frukosten tre dagar i rad får man huvudvärk.


Bilder från igår, sötaste Salem Al Fakir.







Jag hade ett presspass, som jag fick använt en gång, skitkul. Verkar inte ha någon tur när det gäller festivaler längre, alls. I alla fall, detta var första gången jag fotar på en konsert med systemkameran. Var lite lat och tog endast med kitobjektivet (17-85mm), men det blev rätt bra ändå.

Sista Braveheart-spammen.






Foto: Mamma

Under de här dagarna har jag fått höra bland annat att jag ser ut som en trettonåring, haha, vilket delvis stämmer! Jag har även blivit frågad två gånger om Braveheart varit min, jag har suckat och svarat med en viss stolthet i rösten att "Nej, det är han tyvärr inte.". Om jag har tur så får jag ha hand om honom några dagar till innan skolan börjar, men inget är bestämt. Jag väntar spänt på ett telefonsamtal från min ridlärare.

Zwei kleine Katzen.



Riskolans senaste två tillskott. Helt underbart söta och små är dem, väldigt förjusta i dressyrspön också! Jag vet att det enbart varit bilder från ridskolan nu de senaste tre dagarna, men det är kort och gott det enda jag gör. Inte för att klaga på det, det är underbart!

Lina och Braveheart tränar vidare.




Foto: Mamma

Andra dagen avklarad, jag är helt slut, men underbart är det. Det var bara jag, mormor och Karin, ridläraren i stallet. Nu ska jag in till Helsingborg.

Hjärtat mitt.






Foto: Mamma

Nu är det äntligen vecka trettio, och första hyrdagen är avklarad. Det kunde inte gått mycket bättre, Braveheart var en pärla. Det var en ära att få sitta på hans rygg. Det enda jag behövde göra var att få ut det bästa av honom, sedan stannade han i princip i sitt bästa under hela passet. Jag känner att tre dagar till är på tok för lite. (Fail på mina "dressyrläder", länger dem imorgon!)

DOGGEH!



Min "syrra" är i Trelleborg idag, så jag har haft ansvaret för hennes hund, Zaga, större delen av dagen. Zaga är bästa modellen. Förresten, tack Malin, för det fina omdömet.


Idag har jag varit hos Josse.



Idag har jag varit hos Josse, hon var ensam hemma. Vi gjorde lunch/middag; fläskfile med ris och bearnaisesås. Kanske en något udda kombination, men det smakar underbart. Sedan blev det en del fotograferande. I övermogon ska jag äntligen iväg och få ha hand om Braveheart.


Bilderna från igår.









Detta är första gången jag fotar på en tävling, med en systemkamera. Är medveten om de flesta bristerna, men det är fritt fram att lämna åsikter och kritik. Gärna konstruktiv kritik. Bilderna är minimalt redigerade, har fixat levels, kontraster och rättat till färgerna.

Trött och solbrännd, men lycklig.



Nu är jag hemma efter en heldag på Falsterbo Horse Show. Jag var varit igång sedan klockan sex i morse. Jag och Jenna har traskat runt på området, mellan hopparenan och dressyrarenan, samt fikat vid framrridningen. Jag tittade på världens finaste "Charles Owen"-hjälm, som nästan blev min. Kanske någon gång i framtiden, om jag har tur! Bilder från idag kommer imorgon. 

Då ska jag även sätta igång att kommentera allas bloggar på bloglovin! I och med att jag inte haft något internet, plus att jag varit iväg hela dagen har bidragit till att allt som hör till bloggen har blivit lidande, men så blir det ju ibland.

Jag har brutit kontakten med omvärlden.

Mitt internet är pajj, skitkul. Hoppas det fixas snart, försöker titta in lite då och då. Ni kan ju lägga till mig på bloglovin, så lär ni märka när jag är tillbaks.

Edit
Det är en glädjens dag, mitt internet är up and rolling igen.

Galet



Kom på att det förra inlägget var riktigt dåligt, vilken tradig bild! Här är en mycket roligare. Lite skojj, lite allvar. Kom på att jag inte hade en enda svartvit bild på bloggen, så testade att göra en i photoshop nyss.

Smutsig



Känner mig lite taskig som inte köpt något UV-filter till det "nya" kitobjketivet. Men nästa vecka så beställer jag ett, samt putsdukar och det nya objektivet, äntligen! Grattis till fina Emma som hamnade på blogg.se's förstasida.

Grejjerna från igår.



Kommer förhoppningsvis bättre bilder, när de sitter på. Ni får nöja er med de här tills dess, hihi. Jeasen var det fyrtio procents rea på. 24x32, satt som en smäck, och de var det enda paret kvar! Jeansen är tunna och har en hel del stretch i sig. De är perfekta om man vill kunna röra sig smidigt, men tycker illa om jeansleggings, haha!

Från 11 till 18. På ett ungefär, alltså.





Fotografierna är fotade med min kära mormors digitalkamera, så de är kanske inte de bästa bilderna som finns på denna blogg. Idag bar det i alla fall, efter en tveksam morgon, av till Helsingör. Det är nog två år sedan jag var där sist, så det var riktigt mysigt att åka dit med mamma, mormor och lillebror. Sedan blev det tre stopp i Helsingborg, Väla och Ängelholm, och slutligen thaimat i Skälderviken. Jag fick med mig ett par nya jeans och ett par glasögon, de kanske dyker upp här snart.

Fyra bilder från min sommar.



Jag är rätt så säker på att de här inte har funnits på bloggen tidigare. Nu när det är lite halvkasst väder så kan jag titta på bilderna och invänta vad som, förhoppningsvis, komma skall. Idag är det söndag. Egentligen hade jag inga större planer för den kommande veckan. Men imorgon blir det troligen Helsingör, och om inte det så Väla, och på torsdag eller fredag drar jag och Jenna långt ner i fina skåne och går på Falsterbo Horse Show!

Bilderna från igår, som jag faktiskt blev nöjd med.





Två inlägg på en dag, det är inte ofta! I alla fall, här är två bilder från igår som jag blev nöjd med. Den översta gillar jag speciellt mycket! I stort sett allt som vovlerar kring bilden är Annas, inte minst idén. Jag har lånat hennes kamera samt närbildsfilter och hennes badrum, haha!

Jag var i Höga-Näs igår.


Foto: Anna

Igår åkte jag och Mikaela till Anna. Fast att jag fortfarande var förkyld, och alla allmänt sega, så har man alltid kul med de två. Tack så himla mycket för dagen, jag hoppas vi kan göra om det igen innan skolan börjar! Förövrigt så dyker bilder med mer fotografiskt syfte, från gårdagen, upp senare.

Idag mår jag bättre än igår, och förrgår, och så vidare.


Foto: Agneta

Igår var vi på turridning, ett gäng på sex personer. Jag, mamma, Tisa, Johanna, Anders och Anders. Ena Anders hade aldrig ridit förut, men han imponerade verkligen. Galopperade flera gånger. Stället vi red på kallas Westfield Hästsafari, det är otroligt prisvärt och rundan man rider är underbar, med fantastiska utsikter. Snart ska jag och Mikaela åka till Anna, kameran följer med.

Jag är fortfarande förkyld, men jag kurerar mig.



Dagen har bestått av att ligga i sängen, alternativt sitta i soffan, och snyta sig. Och att inta diverse tabletter samt näsdroppar. Igår var jag hos mormor och åt middag. Då hann jag fotografera lite. Inget märkvärdigt, längtar tills jag kan köpa mitt nästa objektiv.


Bilden är från den tionde maj, detta året.


Foto: Jenna

Jag bjuder på en "gammal" bild, på mig, som jag velat visa upp länge. Några kanske minns att jag lade upp liknande bilder för ett par månader sedan, annar kan ni kika på dem här. Nu är det juli och jag är så gott som förkyld, skitkul. Sitter här och snorar och oroar mig för veckan som ligger framför mig. Förhoppningsvis repar jag mig snart, ska koka lite te och ta hand om min stackars hals.

Av drygt trettio bilder, var den här den enda som blev bra.



Igår var det fyrtioårsfest här, så jag hann inte skriva något. Men det var i alla fall väldigt trevligt. Idag gick jag upp fyra, det är nog det senaste jag gått upp, någonsin. Jag skämms, orkar inte vända tillbaks dygnet!


Idag har jag solat i två timmar.



Det var bara jag och katten hemma, så jag drog igång musiken så högt jag kunde och låg och solade i drygt två timmar. Och på tal om annat, så blev jag äntligen bloggsatt idag. Min bedömning kan ni läsa här, jag fick ett snitt på 81, vilket jag tror är rätt så bra. Sjukt glad blev jag i alla fall, det gjorde min dag!

Jag tycker det borde bli vecka trettio nu.



För då är du min, jag har allt ansvar för dig i fyra hela dagar. Och ännu mer till hösten, om jag har tur. Förresten så gjorde jag klart en bloggdesign idag, min första på väldigt länge. Den är till My, ni kan kika på hennes blogg här och se min design.

Klockan två på natten.



Allvarligt, vart tog inspirationen vägen?

RSS 2.0