Åsbo PonnyklubbJag var med Johanna (Det är Johanna och hennes häst Felicia på sista bilden.) på en lokal hopptävling på Åsbo Ponnyklubb igår. Det var första gången jag fotade just hoppning, det är ju lite svårare än dressyr. Men efter ett tag fick jag kläm på det. Här är några stycken av favoriterna. Det kan hända att det dyker upp fler vid ett senare tillfälle.

"for Emma, forever ago"I onsdags köpte jag min andra LP-skiva. Den är mycket fin, jag tycker om den. Bon Iver är något av det bästa.

En liten liten bajse bajseIgår var jag en pudding.

ÄntligenJag har längtat rätt så mycket, äntligen. Och i morgon är det fredag också, så härligt.

HelsingborgJag träffade söta Stephanie (a.k.a. Tendo) i Helsingborg, vi fikade och lite till!

BatterigreppJag lånde ett batterigrepp från skolan under helgen, för att se om det är värt pengarna. Det vertikala greppet är guld.

Roligt!Tack för din beställning.
Beställningen gäller:
----------------------------------------------------------------------------
1 x Canon Objektiv EF 50/1,8 II 1 230:-
----------------------------------------------------------------------------
Postpaket: 0:-
49:-
Sub-Total: 1 230:-
Varav moms: 256:-
Total: 1 279:-


Det verkar gå lite trögt med leveransen dock.


"Fotografiskt syfte"

De hade kunnat spela in "Twilight" här, så otroligt vackert, och grönt.

VandringIdag vandrade större delen av klassen Tomten på Söderåsen. Var inte alls på humör för det till en början, men det blev riktigt trevligt. Bilder från idag, med lite mer fotografiskt syfte, dyker troligen upp imorgon.

Några kanske har märkt att mina bilder försvann innan. Nu har jag fixat det. Flyttade över bilderna från photobucket, eftersom det krånglade så hemskt, till blogg.se. Det tog sin lilla tid, men nu är det i alla fall fixat.

Nu är friden slut.Mikaela, jag och Anna. Första skoldagen var inte så jobbig. Jag fick med mig min skoldator hem, dock kan jag inte logga in på den, eftersom man tydligen måste logga in en gång i skolan först. Kunde de inte kläckt ur sig det lite tidigare, jag som saknat min dator så!

En sån där lite halvtradig bild.Jag känner att jag måste spara det sista som finns kvar av sommaren på bild.

HusligIgår lagade jag pannkakor till middag. Jag kommer nog dö av sockerchock snart.

Livet på en pinne, igen.I mitt nästa liv ska jag vara en katt.

Gårdagens äventyr.Igår var jag, mamma och mormor i Båstad och åt glass på danska glassbaren. Sedan var det av mot "godis på landet", fräschaste godisbutiken jag någonsin varit i! Sedan körde vi förbi "little shop of horses", jag var helt fast.


Idag var han en pärla.

Foto: Jenna


Idag var troligen sista gången jag hade hand om honom under sommarlovet. Men jag träffar honom på torsdag igen, som tur är.


RegnbågeAnnas fina kamera på bilden. Jag är så gott som död, efter privatlektionen i eftermiddags. Så nu ska jag ta det lugnt och titta på film med Jenna. Jag håller på att pilla med en ny bloggdesign. Om allt går som jag vill så tittar den fram om någon månad eller så.

Mer cupcakes.Denna gången gjorde jag det med min lillebror. Det är hans verk på den sista bilden. Receptet finner ni här.

Jag måste köpa fler ramar.Jag är inte så duktig på att framkalla foton, men jag tänkte att det skulle bli ändring på det nu. Det har varit lite tyst här, tycker jag, jag vet inte om jag vill kalla det bloggsvacka, det går bara oändligt trögt just nu. Det har varit så mycket annat på gång att jag inte haft tid att sitta vid datorn. Jag ska försöka uppdatera varje dag. Tack för alla söta kommentarer, de värmer verkligen.

Min lördag.

Jag orkade inte ta dag i bloggen igår. Men nu sitter jag här igen. Igår umgicks jag i alla fall med söta Johanna under dagen, vi fikade. Sedan satt vi under ett paraply på stranden och tittade på ösregnet. Det låter väldigt mysigt, men det var bara mysigt den första kvarten. På kvällen kom Jenna hit och sov över.

Han var stirrig idag.

Men han är fortfarande den bästa ponnyn. Och jag träffar honom igen på måndag, senast tisdag.

Frågor och svar, del två.Har du svårt att sitta still? / Det beror nog på väldigt mycket. Kan vara både otroligt lat och irriterande energisk, och det kan skifta snabbt som ögat!
Vad tycker du om skolan? / Jag tycker om skolan, nu i gymnasiet. I grundskolan så avskydde jag den en hel del.
Vad tycker du om skolmaten? / Våran skolmat var nog bättre än den "vanliga" skolmaten, för vi åt på en lunchrestaurang. Men där fanns en hel del att klaga på där också.
Har du några djur? / Min familj har en katt som heter Sara, hon dyker upp på bloggen då och då, hihi. Hon har fyllt fjorton år i år! Tss!
Hur ser din familj ut? / Mamma och pappa är skilda sedan åtta år tillbaks, båda är fyrtio år gamla. Mamma är gift med "Snälle-Micke". Min pappa har nog ingen stadig kvinna just nu. Jag har en biologisk lillebror som heter Alex, han är fjorton år. Sedan har jag tre bonussyskon från Mickes sida som är äldre.
Bästa tvprogrammet? / Svårt! Men jag gillar "Gossip Girl" och "One Tree Hill". Sedan följer jag ett program vid namn "Jockeys" på Animal Planet, som handlar om just jockeys/kapplöpningsryttare.
Vilken film kan du inte låta bli att gråta när du ser? / Jag är så blödig så jag kan grina till det mesta, haha.
Bästa valet du någon sin har gjort i ditt liv? / Att börja rida igen efter två års uppehåll och att börja på John Bauer.
Hur gammal är du? / Jag är sjutton år, född den femte mars 1992.
Vad har du för intressen? / Största intresset är ridningen, även om det är dyrt och jag "bara" får rida en gång i veckan, men det är guld värt. Att jag har min mamma att dela hästintresset med gör att hon har hjälpt mig med att komma vidare i ridningen, med diverse medryttarhästar och en foderhäst.
Vad gillar du för musik? / Jag gillar ock och pop, så att säga. Enligt min last.fm är mina top sex band; Placebo, We Are Scientists, Laakso, Kings of Leon, Niccokick, The Vines, Tokyo Police Club och Timo Räisänen. Det kan nog stämma ganska bra!
Vilken är din favoritfärg? / Brun är en väldigt fin färg!
Vad gör dig glad? / Min familj, mina vänner och Braveheart.
Hur tror du ditt liv ser ut om 5 år? / Om tre år har jag förhoppningsvis pluggat klart på Blekinge Tekniska Högskola, spelutveckling.
Hur kan du vara så bra som du är? / HAHA, Anna du är bäst.
Vad gör du helst en fredag kväll? / Hm. Jag vet inte riktigt, antingen så är jag hemma och myser, eller är med vänner. När jag har åldern inne kanske det blir något annat också!
Vilket är ditt favorit ord? eller ett sådant ord som du säger väldigt ofta. / Jag säger "ELLER HUR!" väldigt ofta. Annars är jag en väldigt omogen person som gillar att lägga till "bajs" så fort jag kan.
Kan du stå på händer? / Nej, men jag kan stå på huvudet!
Om du fick besöka en av planeterna i vårat solsystem, vilken skulle det vara och varför? / Mars tror jag, när vi har haft skolarbeten om solsystemet i skolan så har jag alltid malt mars, kanske för att jag fyller år under månaden med samma namn, hihi.
Hur lång är du? / Jag är en kortis, 158 cm. Något som jag trivs med! Fast på konserter kan det vara lite dåligt.
Röker du? / Har aldrig haft en enda äcklig cigarett i munnen!
Dricker du? / Det händer, det är inte så att jag festar varje helg. Men bjuds jag av pålitliga människor så tackar jag gärna ja.
Hur många har du på msn? / Inte så många, 123 just nu, hihi.
Favoritlåt? / "Nancy Boy" av Placebo.
Favoritfilm? / "Fight Club"!
Vad vill du bli när du blir stor? / Innan var jag väldigt mycket inne på att bli konditor. Dock låg gymnasiet jag ville gå på lite för långt bort. Just nu är drömmen att jobba inom spelutveckling, inom vilken del vet jag inte riktigt. En annan fånig dröm jag har är att ha ett litet café som inriktar sig på cupcakes.
Vem är din förebild? / Min mamma, hon är stark.
Har du långa naglar? / Verkligen inte! Jag har traumatiska barnminnen om nagelklippning och har bitit på dem så länge jag kan minnas, för att slippa klippa dem! Men nu har min kompis övertalat mig att jag ska fila dem, så ska införskaffa mig en nagelfil och försöka bli av med min äckliga ovana.
Var bor du? / Nordvästra skåne! I en liten by, en mil utanför Ängelholm.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? / Det absolut första jag skulle göra är att köpa en egen häst, har aldrig haft en häst som är helt min egen. Sedan skulle jag troligen uppgradera min kamerautrustning. Resten av pengarna skulle jag spara till något riktigt vettigt.
Vad har du för telefon? Både mobil och fast! / Min mobiltelefon är en Sony Ericsson w660i, som jag är riktigt trött på! Jag har ingen telefon inkopplad i mitt rum, men jag har en sån här liggandes någonstans i vidsutrymmet, fast den är röd!
Vad är det pinsamaste du gjort under senaste månaden? / Jag tycker jag gör pinsamma saker hela tiden. På U2 spillde jag nästan ett halvt glas cider på mig själv.
Radera alla bilder på din dator eller elda upp alla skivor du äger? / HAHA MIKAELA! Inte schysst.
Vad är din dröm i livet? / Jag vet inte riktigt. Jag vill vara självständig när jag är vuxen, ha ett jobb jag trivs på med en FET lön, haha!
Är du nöjd med dina betyg och går det bra för dig i skolan? / Jag är jättenöjd med min skolprestation i skolan. Efter första året gick jag ut med två G och åtta MVG. Tvåan kommer nog inte blil lika kul, men jag ska försöka hålla kvar mina betyg.
Absolut bästa känslan? / På Bravehearts rygg kanske. Eller när man skrattar så mycket att man får ont i magen.
Lyckligaste stunden i ditt liv hittills? / Tycker jag har haft en hel del. Alla konserter och hästminnen, och äventyr med vänner!
Varför delar du inte med dig av din snygghet?! / Haha! Här finns inget att dela med sig av.
Ditt bästa hårtips? / Hm, vet jag inte om jag har några, mitt hår är rätt tråkigt. Måste dock rekomendeta Tony & Guy's värmeskyddande produkter, the best there is!
Vad är det bästa du vet? / Just nu är det att jag kan få rida så mycket jag vill de två resterande veckorna av sommarlovet.
Tror du på gud och om inte varför inte? / Jag tror nog inte på gud nej. För mig känns inte gud riktigt, jag tror hellre på det som gör mig lycklig och som finns nära mig.
Vad skulle du behöva göra i ditt liv för att göra en drastisk förändring? / Haha, hoppa av skolan kanske?
Varför är du så söt? / Det är jag inte!
Vilken linje går du (för jag antar att du går på gymnasiet)? / Jag ska börja mitt andra år på IT-Medialinjen på John Bauergymnasiet i Ängelholm!
Chips vs godis? / Godis!
Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år? / Då är jag lycklig.
Om du fick göra en god gärning för världen. Vad som helst, om ALLT vore möjligt.. Vad skulle du göra då? / Det finns så mycket man skulle vilja göra! Men om jag måste välja en; Utrota svälten.
Bästa barndomsminne? / När man var liten och åkte till Liseberg!
Bästa köp någonsin? / Först min Canon EOS 400D, och efter det 40D:n.
Vilka amerikanska kändisar har du sett/träffat? / Jag har kramat Quinn Allman och Dan Whitesides från The Used! Då tog jag bland annat den här bilden.
Favorit klädaffär/er? / Monki, Topshop, Weekday och H&M, där hittar man alltid något!
Favoritgodis? / Jag gillar karameller och mjölkchoklad, egentligen choklad överhuvudtaget.
Vad tycker du om min blogg (juniflikkan.blogg.se) / Kanske inte mitt val av färger, men den är trevlig och ser ut att passa dig. 
Vart skulle du helst vilja resa? / Drömmen just nu är London eller New York.
Har du någonsin funderat på någon grej du MÅSTE göra innan du fyller 30? / Innan 30 vill jag ha ägt en egen häst, samt köpt ett ljusstarkt telezoom, som jag definitivt inte har råd med nu.
Har eller hade du många ovänner i skolan? / Under en period blev jag mobbad i skolan av en kille. Sen tyckte väl folk bara illa om mig för att jag var ett litet emo. Det var kul för dem att vara elak mot mig.
Vad är det allra bästa med att fotografera? / Den där känslan man får när man vet redan i kameran att man fått till en klockren bild, det är underbart.
Vad har du med dig vart du än går? / Jag brukar försöka ha så lätt packning som möjligt, så det enda som alltid brukar följa med mig är min mobiltelefon!
Färg på tandborsten? / GAH, jag minns inte, måste springa och kolla! ... Den är blå och vit, haha!
Hur gör man dina mumsiga muffins i det andra inlägget? / De är gjorda efter de första receptet i cupcakeskapitlet i "A Piece of Cake" av Leila Lindholm.
Vilken kändis skulle du vilja byta liv med i en dag? / Haley Williams tror jag, hon är söt och har en söt röst, även om jag inte är särskilt förtjust i Paramore. Eller kanske Miss Li!
Vad heter din farmor? / Min farmor heter Marianne.
Har du gått omkring med olika färger på strumporna någon gång? / Hihi, såklart jag har.
Vilken ägodel betyder mest för dig? / Min kamera, den är det finaste och dyraste jag någonsin köpt och äger. Jag får så mycket lycka av den!
När gick du upp idag? / Jag tror jag lämnade sängen vid elva.

Vad är den bästa grejen i din garderob, som du inte skulle kunna klara dig utan? / Jag gillar min beige/rosa-randiga tröja från Monki, och mina nyaste Cheap Monday jeans!
Choklad eller vanilj? / Choklad!
Har du färgat håret någon gång? / Många gånger!
Vad skulle du ta med dig till en öde ö? (Högst 3 saker) / Kameran, så att jag kan dokumentera att jag faktiskt varit där! Sedan en båt och motor så jag kan ta mig tillbaks, haha!
Favorit chips? / Pringles!
Har du någon gång haft en pojkvän, svar ja i så fall när? / Jag har haft en pojkvän, han heter Oscar och han är en utav de sötaste pojkvännerna man kan ha. Ibland saknar jag honom, men jag kände att jag var inte kär längre. Sedan dess har jag inte haft någon riktig pojkvän. Jag är inte så duktig på det där med killar.
Lakrits eller choklad? / Choklad vinner igen! Men sötlakrits är djävulskt gott.
Vad heter dina biologiska föräldrar? / Ursula och Paul.
Favorit ämne i skolan? / Jag tycker om svenska, engelska och media.
Sommar eller vinter? / Sommar!

Nu är hela frågestunden avklarad. Tack så mycket för alla frågorna! Om en halvtimme ska jag köra till stallet med mamma. Känns så otroligt bra att få dra dit igen. Jag kommer därför att ta tag i kommentarer och liknande senare ikväll.


Frågor och svar, del ett.Involverande bloggar


Vad fick dig att börja blogga? / Jag började blogga på nogg.se av den anledningen att jag var i ett väldigt konstigt och osäkert skede i mitt liv. Folk tyckte jag var konstig, så jag använde bloggen till att skriva av mig. Nu är det inte riktigt samma sak.
Har du några mål med bloggen? / Jag antar att mitt mål är att få bloggen att växa. Och att få feedback på mina bilder, samtidigt som jag lämnar feedback på andras.
Hur länge har du bloggat? / Om man räknar totalt, så är det nog tre år. Men det har aldrig varit så "seriöst" som på den här bloggen, och jag har aldrig haft såhär många besökare eller prenumeranter.
Din favvoblogg? / Just nu så är Erics blogg min favorit. Han verkar vara en härlig person som kan det där med att bjuda på sig själv. Och så tar han videobloggning till en helt ny nivå!
Favoritbloggar? / Andra bloggar som jag också tycker om är givetvis mina vänners. Ett par stycken av dem finns i min menyn längst ner, under "Bloggkompisar".
Bloggar du läser dagligen? / Massor, försöker att kika in på alla jag har på bloglovin' föst och främst.
Hur kom du på ditt namn till bloggen? / För nästan exakt två år sedan var jag helt tokig i ett litet mjukis/lo-fi band som hette "Say Hi to Your Mom" (Nu endast "Say Hi".) Deras första skiva heter just Discosadness.
Har du gjort bloggen själv? / Yes, det har jag. Jag har MVG i webbdesign, det ni! Jag säljer även bloggdesigner, och kan göra dem mycket mer avancerade än min egen. Men jag har valt att ha min design ganska enkel, för att fokusera på fotografierna.

Vad är det bästa med att blogga? / När man får en riktigt bra idé till ett fotografi och tänker "Damn, den här ska upp på bloggen sen!". Och även all fin feedback man får på sina bilder, det gör att man vill fortsätta.
Vad gör en blogg intressant? / Jag gillar inlägg med fotografier som får en att tappa andan! Och även bloggare som testar nya saker, som gör dem lite egna.
Vad tycker du är roligast att blogga om? / Mina fotografier, utan tvekan.
Något du verkligen dissar i "bloggvärlden"? / Jag tycker inte om provocerande bloggar. Förstår inte det fina eller roliga med att vara känd för att vara hatad, och sedan tjäna pengar på det. Det finns så många andra otroligt fina och duktiga bloggare som förtjänar deras plats!
Desireenilsson vs Paulinadanielsson? / Tycker verkligen inte om någon av dem, men om jag måste välja så får det bli Paulina. Hon verkar ha lite mer vett innanför pannbenet.
Kenza vs Blondinbella? / Kenza måste jag säga, bara för att hon ser så bra ut och köper fina saker. Annars är hon rätt tråkig. Blondinbellas blogg har jag aldrig tyckt om.
Blogga vs läsa bloggar? / Haha, fan vad svårt! När man har riktig bloggtorka så är det härligt att läsa andras bloggar och hämta inspiration!
Bästa tipset för att få många läsare på bloggen? / Kommentera mycket, var trevlig och skriv intressanta inlägg. Kvalite framför kvantitet! Jag bloggar endast en gång om dagen, och ibland inte ens det. Men bakom alla mina inlägg ligger mycket tanke.
Vad vill du få fram i bloggen? / Det är lite svårt att svara på. Men helst av allt vill jag bara nå ut med mina foton. Bloggen har väckt mitt fotointresse på ett helt nytt sätt. Jag har aldrig fotograferat så mycket som nu!
Vad får dig att fortsätta blogga? / Alla fina kommentarer och inspiration.

Involverande tinnitus

Vad har du för hörselskada, det skulle jag vilja veta mer om? / Tinnitus är ett endast av personen själv upplevt ljud som upplevs som ett pipande, djupa bastoner och/eller brusande. Det kan variera i styrka och intensitet. Orsakerna till tinnitus kan vara många; bullerskador, en hjärnskada, högt blodtryck, depression, spända nackmuskler och/eller käkmuskler. I Sverige har idag 1½ miljon människor tinnitus. Det finns tre olika grader av tinnitus, den tredje är den värsta, som i stort sett tar över hela ens liv, vilket har lett till självmord, enligt "många" upplevs grad tre som ett jet-plan i öronen. Jag själv har grad två. Mer finns att läsa på Wikipedia.
Hur fick du din tinnitus? / Jag fick först grad ett genom en öroninflammation, när jag var fjorton år. Grad två utvecklade jag för exakt ett år och två dagar sedan, av okänd anledning.
Hur är det att ha tinnitus? / Tja, det är inte skoj i alla fall. Det faktum att jag troligen aldrig mer kommer ha en tyst stund i mitt liv någon mer gång kan vara väldigt deprimerande. När jag fick grad två gick jag inte utanför huset på två veckor, jag låg och tittade på teve hela tiden för att filtrera bort ljudet, och tyckte mest synd om mig själv. Det är annorlunda nu, man vänjer sig. Och lär sig "ignorera" ljudet.
Piper de hela tiden? / Yes, men för det mesta märker jag inte av det. Man ska inte tänka på det.
Är de svårare att höra vad folk säger? / Nej, egentligen inte. Dock har jag fått en liten nedsatt hörselförmåga. Men de är bara på höga toner som liknar mitt pipljud.
Är det inte jobbigt att ha tinnitus? / Jo, men man lär sig hantera det tillslut.
Kan man få det genom att lyssna på musik i hörlurar till mobilen? / Om du alltid har det på det högsta, eller väldigt högt, och ofta. Så är det mycket möjligt, ja. Märker du att du har "temporär tinnitus" (Att det piper då och då, under en kortare period. Jag hade det för jämnan när jag var yngre.) så är det ett varningstecken.
Störs du och tänker på det hela tiden? Eller märker du inte av det längre? / Nej, jag tänker inte på det. Men ibland blommar det upp, och då kan jag bli rätt så ledsen. Det är värst under förkylningsperioder då öronen täpps till och ljudet blir tydligare.
Hur gör du när du ska sova, liksom är det inte jobbigt att sova med det? / Jag somnar alltid med min teve på timer. Därför har jag svårt att sova borta. Men när jag hade pojkvän och sov hos honom så gick det för det mesta bra med tystnad, mest för att han var där. Nu sover jag sällan borta.

Involverande kamera, fotografering samt redigering

Vad har du för kamera och tillbehör? / Jag har mitt lilla skötebarn, vid namn Canon EOS 40D, som jag köpte här. Till min kamera har jag två objektiv; EF-S 17-85/4,5-6 IS USM och EF-S 55-250/4,5-6 IS. Nästa inköp är ett EF 50/1,8 II. Jag har en kameraväska vid namn Canon Gadget Bag 10EG Deluxe. Sedan äger jag en fjärrutlösare också.
Vart får du din inspiration ifrån, till dina fina foton? / En del kommer från andra bloggar. Annars är det svårt att säga var jag får den ifrån. Jag testar att fotografera något intressant från många håll och vinklar, och om jag har tur får jag fram en intressant bild som jag publicerar.
Hur länge har du varit intresserad av foto? / Det är svårt att säga. Men jag köpte min första systemkamera, en Canon EOS 400D i januari 2008. Innan dess hade jag ägt en långzoomare i två år, och fotograferat flitigt med den.

Har du något bra fototips? / Testa olika vinklar! Som många andra säger, "Think outside the box!".
Vad är ditt favoritmotiv att fotografera? / Himla svårt att svara på! Jag gillar dock att fotografera vatten väldigt mycket. Människor också, tyvärr har jag inte så många modeller som kan ställa upp.
Fotar du hästar? / Ja, det händer. Tyvärr inte så mycket, av någon anledning, skulle gärna göra det mer. Fotade på Falsterbo för inte så länge sedan.
Ditt bästa foto-trix? (Som gör att bilderna blir sådär extra snygga.) / Försök verkligen att komma på något eget, likna ingen annan! Du kan samla inspiration från andra och koka ihop en egen fin idé!
Vad tycker du är viktigast när man redigerar bilder? / Som en del kanske vet, så eftersträvar en kamera att göra allt medelgrått, och därför jämkar det ljusaste och det mörkaste till medelnivåer. Därför kan bilderna kännas lite grå när man kör in de i datorn och tittar på dem, obehandlade. Därför kan jag inte nog understryka hur viktigt det är med efterbehandling. Och Efterbehandlarnas efterbehandlare; Photoshop (Jag har hört att Gimp ska vara en bra gratisversion av PS.) För att få mer djup och kontraster brukar jag lägga en "S-kurva" på mina bilder. Att även jobba i lager, samt justeringslager, istället för att lägga allt "platt på bilden" är också viktigt.
Använder du photoshop eller något annat program? / Photoshop, inget annat. Jag har CS2 på den här datorn, och vet inte riktigt om jag kommer att ha CS3 eller CS4 på min skoldator när jag får tillbaks den. Man behöver inget annat när man har det programmet, där finns oändliga möjligheter!
Hur redigerar du dina bilder? / Oftast så använder jag mig av något som heter actions, som man kan ladda hem från till exempel deviantART. Man laddar hem en action, packar upp den. Sedan går du in i photoshop, trycker Window i menyn, sedan kryssar du i Actions. Sedan drar du helt enkelt bara den uppackade action:en till actionsfönstret. Nu hoppas jag att jag aldrig mer behöver få den frågan, haha!
Alla bilder du tar gör du märken på dom? (Ditt namn.) / Jag gjorde det alltid innan, men konstigt nog inte längre. Jag tycker att det förstör bilden så mycket. Och vill någon ha min bild på sin blogg eller hemsida, så är det bara att fråga. Om jag ser att någon "snott" en av mina bilder, så kan det hända att jag börjar vattenstämpla mina foton, tyvärr.

Det blev visst en hel del frågor, men det är jättekul att svara på dem. Detta är första delen, den andra är bara en kategori med massor av random frågor. och den publiceras troligen imorgon. Den fina bilden är fotograferad med inspiration från söta Emma.


Mikaela har en väldigt fin telefon.Jag har aldrig sett mig själv som en "typisk bloggare". Jag har inte "dagens outfit" eller "hiss/diss". Men nu har läsarantalet och prenumerantantalet ökat och jag har äntligen passerat hundra-strecket. Därför tänkte jag dra igång min första frågestund. Eftersom jag inte skriver så mycket om mig själv på bloggen, så tänkte jag att ni kunde fråga om nästan vadsomhelst. Min kamera, min redigering, min blogg, mitt liv, min skolgång, mina favoritsaker, musik och även om min hörselskada; tinnitus, är bara några förslag på vad ni kan fråga om.

Om jag får över tjugo frågor så publicerar jag svaren, vilket jag hoppas jag får, så kom igen nu!

CupcakesIdag var jag hos söta Mikaela, och fick återse hennes fina kök när vi bakade cupcakes. Fösta biden på cupcakes är de jag har gjort, den andra är Mikaelas. De smakar helt underbart!

Det var rätt så fett.Senast jag var på en påkostad konsert, där jag hade sittplats, var Green Day 2005. Men detta var, out of this world, alltså. Scenen var helt sjuk, och det kändes som något som bara U2 hade kunnat komma på. Mot slutet av konserten var där en discokola som gav discoljus över hela Ullevi, jag har aldrig sett något liknande. Det var otroligt vackert. När Bono lät publiken sjunga första refrängen i "Pride (In the Name of Love)" så kändes det som om hela arenan skulle brista. Något av det häftigaste på länge alltså. Det känns så otroligt bra och nästan lite overkligt att få se det band vars musik man levt med sedan barnsben. Bilder från konserten på Rockfoto kan ni kika på här. (Såhär mycket har jag nog aldrig skrivit i ett inlägg, hihi.)


Today is the day.


Foto: Google

Det kommer nog bli rätt så fett. Vi hörs imorgon.

RSS 2.0