Frågor och svar, del ett.



Involverande bloggar


Vad fick dig att börja blogga? / Jag började blogga på nogg.se av den anledningen att jag var i ett väldigt konstigt och osäkert skede i mitt liv. Folk tyckte jag var konstig, så jag använde bloggen till att skriva av mig. Nu är det inte riktigt samma sak.
Har du några mål med bloggen? / Jag antar att mitt mål är att få bloggen att växa. Och att få feedback på mina bilder, samtidigt som jag lämnar feedback på andras.
Hur länge har du bloggat? / Om man räknar totalt, så är det nog tre år. Men det har aldrig varit så "seriöst" som på den här bloggen, och jag har aldrig haft såhär många besökare eller prenumeranter.
Din favvoblogg? / Just nu så är Erics blogg min favorit. Han verkar vara en härlig person som kan det där med att bjuda på sig själv. Och så tar han videobloggning till en helt ny nivå!
Favoritbloggar? / Andra bloggar som jag också tycker om är givetvis mina vänners. Ett par stycken av dem finns i min menyn längst ner, under "Bloggkompisar".
Bloggar du läser dagligen? / Massor, försöker att kika in på alla jag har på bloglovin' föst och främst.
Hur kom du på ditt namn till bloggen? / För nästan exakt två år sedan var jag helt tokig i ett litet mjukis/lo-fi band som hette "Say Hi to Your Mom" (Nu endast "Say Hi".) Deras första skiva heter just Discosadness.
Har du gjort bloggen själv? / Yes, det har jag. Jag har MVG i webbdesign, det ni! Jag säljer även bloggdesigner, och kan göra dem mycket mer avancerade än min egen. Men jag har valt att ha min design ganska enkel, för att fokusera på fotografierna.

Vad är det bästa med att blogga? / När man får en riktigt bra idé till ett fotografi och tänker "Damn, den här ska upp på bloggen sen!". Och även all fin feedback man får på sina bilder, det gör att man vill fortsätta.
Vad gör en blogg intressant? / Jag gillar inlägg med fotografier som får en att tappa andan! Och även bloggare som testar nya saker, som gör dem lite egna.
Vad tycker du är roligast att blogga om? / Mina fotografier, utan tvekan.
Något du verkligen dissar i "bloggvärlden"? / Jag tycker inte om provocerande bloggar. Förstår inte det fina eller roliga med att vara känd för att vara hatad, och sedan tjäna pengar på det. Det finns så många andra otroligt fina och duktiga bloggare som förtjänar deras plats!
Desireenilsson vs Paulinadanielsson? / Tycker verkligen inte om någon av dem, men om jag måste välja så får det bli Paulina. Hon verkar ha lite mer vett innanför pannbenet.
Kenza vs Blondinbella? / Kenza måste jag säga, bara för att hon ser så bra ut och köper fina saker. Annars är hon rätt tråkig. Blondinbellas blogg har jag aldrig tyckt om.
Blogga vs läsa bloggar? / Haha, fan vad svårt! När man har riktig bloggtorka så är det härligt att läsa andras bloggar och hämta inspiration!
Bästa tipset för att få många läsare på bloggen? / Kommentera mycket, var trevlig och skriv intressanta inlägg. Kvalite framför kvantitet! Jag bloggar endast en gång om dagen, och ibland inte ens det. Men bakom alla mina inlägg ligger mycket tanke.
Vad vill du få fram i bloggen? / Det är lite svårt att svara på. Men helst av allt vill jag bara nå ut med mina foton. Bloggen har väckt mitt fotointresse på ett helt nytt sätt. Jag har aldrig fotograferat så mycket som nu!
Vad får dig att fortsätta blogga? / Alla fina kommentarer och inspiration.

Involverande tinnitus

Vad har du för hörselskada, det skulle jag vilja veta mer om? / Tinnitus är ett endast av personen själv upplevt ljud som upplevs som ett pipande, djupa bastoner och/eller brusande. Det kan variera i styrka och intensitet. Orsakerna till tinnitus kan vara många; bullerskador, en hjärnskada, högt blodtryck, depression, spända nackmuskler och/eller käkmuskler. I Sverige har idag 1½ miljon människor tinnitus. Det finns tre olika grader av tinnitus, den tredje är den värsta, som i stort sett tar över hela ens liv, vilket har lett till självmord, enligt "många" upplevs grad tre som ett jet-plan i öronen. Jag själv har grad två. Mer finns att läsa på Wikipedia.
Hur fick du din tinnitus? / Jag fick först grad ett genom en öroninflammation, när jag var fjorton år. Grad två utvecklade jag för exakt ett år och två dagar sedan, av okänd anledning.
Hur är det att ha tinnitus? / Tja, det är inte skoj i alla fall. Det faktum att jag troligen aldrig mer kommer ha en tyst stund i mitt liv någon mer gång kan vara väldigt deprimerande. När jag fick grad två gick jag inte utanför huset på två veckor, jag låg och tittade på teve hela tiden för att filtrera bort ljudet, och tyckte mest synd om mig själv. Det är annorlunda nu, man vänjer sig. Och lär sig "ignorera" ljudet.
Piper de hela tiden? / Yes, men för det mesta märker jag inte av det. Man ska inte tänka på det.
Är de svårare att höra vad folk säger? / Nej, egentligen inte. Dock har jag fått en liten nedsatt hörselförmåga. Men de är bara på höga toner som liknar mitt pipljud.
Är det inte jobbigt att ha tinnitus? / Jo, men man lär sig hantera det tillslut.
Kan man få det genom att lyssna på musik i hörlurar till mobilen? / Om du alltid har det på det högsta, eller väldigt högt, och ofta. Så är det mycket möjligt, ja. Märker du att du har "temporär tinnitus" (Att det piper då och då, under en kortare period. Jag hade det för jämnan när jag var yngre.) så är det ett varningstecken.
Störs du och tänker på det hela tiden? Eller märker du inte av det längre? / Nej, jag tänker inte på det. Men ibland blommar det upp, och då kan jag bli rätt så ledsen. Det är värst under förkylningsperioder då öronen täpps till och ljudet blir tydligare.
Hur gör du när du ska sova, liksom är det inte jobbigt att sova med det? / Jag somnar alltid med min teve på timer. Därför har jag svårt att sova borta. Men när jag hade pojkvän och sov hos honom så gick det för det mesta bra med tystnad, mest för att han var där. Nu sover jag sällan borta.

Involverande kamera, fotografering samt redigering

Vad har du för kamera och tillbehör? / Jag har mitt lilla skötebarn, vid namn Canon EOS 40D, som jag köpte här. Till min kamera har jag två objektiv; EF-S 17-85/4,5-6 IS USM och EF-S 55-250/4,5-6 IS. Nästa inköp är ett EF 50/1,8 II. Jag har en kameraväska vid namn Canon Gadget Bag 10EG Deluxe. Sedan äger jag en fjärrutlösare också.
Vart får du din inspiration ifrån, till dina fina foton? / En del kommer från andra bloggar. Annars är det svårt att säga var jag får den ifrån. Jag testar att fotografera något intressant från många håll och vinklar, och om jag har tur får jag fram en intressant bild som jag publicerar.
Hur länge har du varit intresserad av foto? / Det är svårt att säga. Men jag köpte min första systemkamera, en Canon EOS 400D i januari 2008. Innan dess hade jag ägt en långzoomare i två år, och fotograferat flitigt med den.

Har du något bra fototips? / Testa olika vinklar! Som många andra säger, "Think outside the box!".
Vad är ditt favoritmotiv att fotografera? / Himla svårt att svara på! Jag gillar dock att fotografera vatten väldigt mycket. Människor också, tyvärr har jag inte så många modeller som kan ställa upp.
Fotar du hästar? / Ja, det händer. Tyvärr inte så mycket, av någon anledning, skulle gärna göra det mer. Fotade på Falsterbo för inte så länge sedan.
Ditt bästa foto-trix? (Som gör att bilderna blir sådär extra snygga.) / Försök verkligen att komma på något eget, likna ingen annan! Du kan samla inspiration från andra och koka ihop en egen fin idé!
Vad tycker du är viktigast när man redigerar bilder? / Som en del kanske vet, så eftersträvar en kamera att göra allt medelgrått, och därför jämkar det ljusaste och det mörkaste till medelnivåer. Därför kan bilderna kännas lite grå när man kör in de i datorn och tittar på dem, obehandlade. Därför kan jag inte nog understryka hur viktigt det är med efterbehandling. Och Efterbehandlarnas efterbehandlare; Photoshop (Jag har hört att Gimp ska vara en bra gratisversion av PS.) För att få mer djup och kontraster brukar jag lägga en "S-kurva" på mina bilder. Att även jobba i lager, samt justeringslager, istället för att lägga allt "platt på bilden" är också viktigt.
Använder du photoshop eller något annat program? / Photoshop, inget annat. Jag har CS2 på den här datorn, och vet inte riktigt om jag kommer att ha CS3 eller CS4 på min skoldator när jag får tillbaks den. Man behöver inget annat när man har det programmet, där finns oändliga möjligheter!
Hur redigerar du dina bilder? / Oftast så använder jag mig av något som heter actions, som man kan ladda hem från till exempel deviantART. Man laddar hem en action, packar upp den. Sedan går du in i photoshop, trycker Window i menyn, sedan kryssar du i Actions. Sedan drar du helt enkelt bara den uppackade action:en till actionsfönstret. Nu hoppas jag att jag aldrig mer behöver få den frågan, haha!
Alla bilder du tar gör du märken på dom? (Ditt namn.) / Jag gjorde det alltid innan, men konstigt nog inte längre. Jag tycker att det förstör bilden så mycket. Och vill någon ha min bild på sin blogg eller hemsida, så är det bara att fråga. Om jag ser att någon "snott" en av mina bilder, så kan det hända att jag börjar vattenstämpla mina foton, tyvärr.

Det blev visst en hel del frågor, men det är jättekul att svara på dem. Detta är första delen, den andra är bara en kategori med massor av random frågor. och den publiceras troligen imorgon. Den fina bilden är fotograferad med inspiration från söta Emma.


Kommentarer
Postat av: Nathalie(:

Svar: ja det är det :) Händer idag?

2009-08-05 ▲ 16:03:25
URL: http://nobodyislikemee.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag bara undrade om du har fler bra tips till min blogg?Läste dom du gett här men undrar om du har några spec till mig?

2009-08-05 ▲ 16:10:37
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: malin

riktigt cool bild :D

2009-08-05 ▲ 16:19:04
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: visst gör man ^^<333

2009-08-05 ▲ 16:21:37
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh myspysig bild <333

2009-08-05 ▲ 16:37:16
URL: http://magicmushrooms.blogg.se/
Postat av: jenny

sv; ja eller hur:*



han inte fråga tyvärr men jag gillar dina svar:*

2009-08-05 ▲ 16:51:23
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag har typ tinnitus grad ett tror jag. Jag har haft det i 4 år nu. Det känns okej nu när jag har vant mig. Jag kommer inte ihåg hur tystnad är längre.

2009-08-05 ▲ 17:12:42
URL: http://jumpintopuddles.blogg.se/
Postat av: H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

hoppas du har en bra dag

kram från mig, http://esth.blogg.se

2009-08-05 ▲ 17:21:49
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: isabelle

svar: naaaw tack desamma! :D

asnajs bild! :D

2009-08-05 ▲ 17:29:14
URL: http://blacklaace.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha okej :)

var bor du förresten?

2009-08-05 ▲ 17:34:49
URL: http://newtonochjag.blogg.se/
Postat av: tina tran

jag ställer upp på att vara modell :P för då får jag förmodligen träffa dig oftare :O vi har inte allt ses mycket denna sommar :((

2009-08-05 ▲ 18:11:19
URL: http://tinatran.blogg.se/
Postat av: CARRO

sv: vade roligt med alla svaren! :)



ja, jeansen när underbara!

2009-08-05 ▲ 19:23:35
URL: http://carolinehallstrom.blogg.se/
Postat av: Ebba

svar: tack :] ska fota sånt där karamellfärgstips som du kgav mig snart :] <3

2009-08-05 ▲ 19:28:00
URL: http://pictuure.blogg.se/
Postat av: Ebba

btw, tack så mycket :D du får gärna lägga till via bloglovin ^^

2009-08-05 ▲ 19:28:22
URL: http://pictuure.blogg.se/
Postat av: Jenny - tankar, foton & musik

hihi naw tack!:D<3

hann inte ställa frågor men kul att läsa svaren:)

2009-08-05 ▲ 19:40:59
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: fijah:)

Allt bra?^^

2009-08-05 ▲ 19:41:14
URL: http://felicisoder.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Naw, tack :D

hann tyvärr inte :/

2009-08-05 ▲ 19:50:29
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Amme

okeej :)



SV: okeej har kollat in dom;D

2009-08-05 ▲ 20:18:02
URL: http://ammepamme.blogg.se/
Postat av: Maria

svar: Ja visst är de :D



Vad roligt att läsa din frågesvar. Man fick genast veta en hel massa mer om dig.



Gillar bilden du har i inlägget också. Jag får ta inspiration av dig och göra någonting med Alfapet-brickor jag med någon gång :)

2009-08-05 ▲ 20:32:19
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

jätte snygg blid :)

2009-08-05 ▲ 20:49:37
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Anonym

:)

2009-08-05 ▲ 20:54:53
URL: http://nerunderstolen.blogg.se/
Postat av: Jennifer på Fashioncut

Oj hjälp vad många frågor! :)



Sv: Jag ska kika efter min fråga imorgon ;)

2009-08-05 ▲ 21:04:13
URL: http://fashioncut.blogg.se/
Postat av: Zenita

Tack tack, det hoppas jag också! <3 Det skulle vara hur kul som helst! =)



Ja, jag kikar på svaren i dett nuet :D

2009-08-05 ▲ 21:06:58
URL: http://zeniita.blogg.se/
Postat av: FREJA KNUTSSON

så roligt med alla svar :D!!

2009-08-05 ▲ 21:07:39
URL: http://guilibe.blogg.se/
Postat av: jenny

intressanta frågor och bra svar =)

2009-08-05 ▲ 21:34:07
URL: http://designglanz.blogg.se/
Postat av: E B B A S O C H M I L L I E S

du har så otroligt fin blogg och du tar jätte fin bilder. ville bara att du ska veta det! :-)

2009-08-05 ▲ 21:41:39
URL: http://ebbasochmillies.blogg.se/
Postat av: BEATRICE GOTLÄNNING [foto]

mycket bra svar! :)



lite finns uppe!

2009-08-05 ▲ 21:46:05
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

haha den sög ;D

2009-08-05 ▲ 21:55:28
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: D E L L A

mycket frågor :D!

allt bra ^^?

2009-08-05 ▲ 21:56:09
URL: http://dellas.blogg.se/
Postat av: Micke

Fan, nu känner jag att jag snart oxå måste göra en frågor och svarsida. Det här är den 3:e jag sett den senaste veckan. :-)

2009-08-05 ▲ 21:56:45
URL: http://loveliferock.blogg.se/
Postat av: my pettersson

Sv: Jaa det måste du verkligen, men boken är ju helt klart bääst!

2009-08-05 ▲ 21:59:24
URL: http://myypettersson.blogg.se/
Postat av: Erika

sv. Jag med, Gossip Girl är ju så bra :D<3

2009-08-05 ▲ 22:01:32
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Mejjah(:

Ok,vad kul att veta mer om din tinnitus,alltså är väl inge kul att ha det,men bra att veta mer:D

2009-08-05 ▲ 22:02:03
URL: http://moggie.blogg.se/
Postat av: Lovisa - Be yourself

Ja man skulle ju villja pröva en iphone ett tag, synd man inte kan hyra eller så ^^

2009-08-05 ▲ 22:06:13
URL: http://livetmedloova.blogg.se/
Postat av: lilli

hihi jag är frisk nu <3 :D



Hur mår du annars då ? :)

2009-08-05 ▲ 22:08:23
URL: http://fotoblixt.blogg.se/
Postat av: E B B A S O C H M I L L I E S

svar: okej ska vi följa varan?

2009-08-05 ▲ 22:19:21
URL: http://ebbasochmillies.blogg.se/
Postat av: filippa

svar: tack :)



jadå, sj ? <3

2009-08-05 ▲ 22:38:19
URL: http://filippaan.blogg.se/
Postat av: HANNA - min v e r k l i g h e t.

sv: vad bra :) jorå det är fint.

bra svar! :)

2009-08-05 ▲ 22:46:00
URL: http://hannaforevarn.blogg.se/
Postat av: sabina

dina bilder.. är något jag gillar mycket!



http://imeest.blogg.se kram!

2009-08-05 ▲ 22:57:38
URL: http://imeest.blogg.se/
Postat av: ellinor

svar. hehe okej :)

2009-08-05 ▲ 23:05:40
URL: http://ellinorericsson.blogg.se/
Postat av: [ t a k a i . b l o g g . s e ]

jag hann inte vara med

jävla fittunge :<

men ilyvm iaf

2009-08-05 ▲ 23:08:31
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: http://johannaprasad.blogg.se

bra svar ;)

2009-08-05 ▲ 23:26:15
URL: http://johannaprasad.blogg.se/
Postat av: LIENE

ohh, älskar också det citatet av hela klåttexten, just den liksom!



Intressant frågestund, fast orkade inte läsa hela, sry. tråkigt att du har tinitus.

Fin bild:)

2009-08-05 ▲ 23:28:47
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det Är bara bra med mig! gjort nått speciellt idag?

2009-08-05 ▲ 23:30:48
Postat av: Anonym

Hahah soft <3

Den är fan bra ;P

2009-08-05 ▲ 23:32:28
URL: http://magicmushrooms.blogg.se/
Postat av: Cristian

Haha, :) Åter igen, charmig bild ;)

2009-08-06 ▲ 00:01:20
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Neftaly

Söt bild:D har du tagit den?:O

2009-08-06 ▲ 00:20:58
URL: http://www.neftaly.blogg.seIn
Postat av: Sara

Sv: Ja, jag läste nyss svaren men jag missade frågestunden :-( Tråkigt.



Föresten så har jag en frågestund just nu i bloggen som pågår fram tills i morgonkväll. Fråga hur mycket du vill och vad du vill, ju konstigare desto roligare ;-) Skynda så du inte missar den som jag gjorde!

2009-08-06 ▲ 00:36:27
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com
Postat av: em

:) Vad har du haft för dig ikväll? :)

2009-08-06 ▲ 02:25:05
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: SimonSvensson -. ZvenZon.For.President! -. ZvenZon.blogg.se

Sv: haha jepp jepp! =D

Nu ska iallafall jag ta och lägga mig, är riktigt trött! :P



Hoppas du får en bra morgondag? Några planer?

2009-08-06 ▲ 03:04:17
URL: http://zvenzon.blogg.se/
Postat av: viviana

svar; jag hade inte skjuts dit! så det var lite tragiskt:(

2009-08-06 ▲ 03:38:55
URL: http://appreciation.blogg.se/
Postat av: Nadja

intressanta svar. =) allt bra? =)



Rösta på mig i veckans blogg!



Rösta här med har nr 3 http://finavickelinaa.blogg.se/2009/august/utkast-2.html#comment

2009-08-06 ▲ 07:17:37
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/
Postat av: N

Kolla bilderna på min blogg, tycker du att jag ska vara brunett eller blondin?=P Jag behöver hjälp haha!=P

2009-08-06 ▲ 09:35:38
URL: http://nathalielarssonmorau.blogg.se/
Postat av: [Jenniiies Fotoblogg ]

Svar; Tack så mycket :)

Blev ganska nöjd med den :P

2009-08-06 ▲ 09:38:10
URL: http://jenniiesfoto.blogg.se/
Postat av: Martina

Vad roligt att läsa svar på så många frågor :)Skulle också vilja kunna fotografera sådär bra. just nu springer jag bara runt med min Canon Ixus 850 (tror det var en 850 eller 80IS jag har :))fast å andra sidan får jag helt okej bilder med den också! Kan du inte lägga upp en liten bruksanvisning på hur man gör saker i photoshop? Har försökt lära mig det programmet men aldrig orkat eller lyckats klura ut det. Det jag skulle vilja kunna är att sätta ihop många bilder till en enda..

2009-08-06 ▲ 09:39:04
URL: http://attdansa.blogg.se/
Postat av: Pia ♥

sv; tack! Jo det är fint med mig =) Själv då?

Du verkar vara en härlig person!

2009-08-06 ▲ 09:39:13
URL: http://piakristina.blogg.se/
Postat av: JULIA'S D60

sv: Tack så jättemycket! :) love the picutre! ♥



Händer idag? ♥

2009-08-06 ▲ 09:43:11
URL: http://nikons.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Gud vad frågor! =)

Kul att så många fragade va? :)

2009-08-06 ▲ 10:00:11
URL: http://nillevilla.blogg.se/
Postat av: öbrell

sv; ok ^^

nu har jag lagt till dig :)

skicka en kommentar när du gjort detsamma;)



ha en toppen dag:>

kram <3

2009-08-06 ▲ 10:09:06
URL: http://cherryperry.blogg.se/
Postat av: joline

do that ;D



OMGGGG vad härligt!!! fan vad kul, jag förstår verkligen!! två hela veckor till, fan vad underbart!!! :D blir det som när du hyrde(?) honom då??

2009-08-06 ▲ 10:12:52
URL: http://joline.devote.se
Postat av: öbrell

sv; nu har jag lagt till dig ;)

ha en bra dag ^^

kram <3

2009-08-06 ▲ 10:20:14
URL: http://cherryperry.blogg.se/
Postat av: CattisEriksson

okej kollar frågorna idag med då :)

2009-08-06 ▲ 10:24:48
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: Hannes

Det är bra med mig om du frågade mig! :)



Hoppas du får en bra torsdag! kram

2009-08-06 ▲ 10:49:59
URL: http://haannees.blogg.se/
Postat av: Erika Drake af Hagelsrum

Oj massa bra frågor ju :)

Sv: Tack.

2009-08-06 ▲ 10:50:54
URL: http://justoneystadrake.blogg.se/
Postat av: J E S I.blogg.se <3

hm. min fråga är nte besvarad. kommer tillbaka imorgon då ^^

2009-08-06 ▲ 10:59:11
URL: http://jesi.blogg.se/
Postat av: sara

sv: kul att läsa igenom :) allt bra idag då? :) kram

2009-08-06 ▲ 11:09:07
URL: http://schniii.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: va roligt med spinning, jag spinade också förut, vilket pass kör du, bas medel eller intensiv? :)



Idag ska jag träffa en kompis :)



Kramis

2009-08-06 ▲ 11:11:55
URL: http://mimmipimmi.blogg.se/
Postat av: Denise

okej! ja såg inga av mina frågor så ja får kika senare :D såg att du har tinnitus! Då var vi två! Fast jag har inte så "stark" tinnitus!.. Hör det typ när det är tyst runt omkring mej och när ja ska sova...! Men jag är rätt så van med det nu!



ha det bäst!

2009-08-06 ▲ 11:46:59
URL: http://denisejaderberg.blogg.se/
Postat av: N

Jag hann inte med att ställa frågor nu! Men de var roligt och intressant att läsa om vad andra har ställt för frågor och vad du har svarat :)

2009-08-06 ▲ 11:47:05
URL: http://enisprinsessa.blogg.se/
Postat av: EMMA

Fin bild, intressanta svar :D

2009-08-06 ▲ 11:47:15
URL: http://ephotograph.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: okej det ska jag göra, hoppas du får en bra dag <3

2009-08-06 ▲ 12:34:50
URL: http://rebbeccan.blogg.se/
Postat av: Cassandra

jag är hos min pojkvän, tar det mest lugnt är lagom trött så det blir nog att bädda ner mig i sängen bredvid honom om en liten stund. :)

vad gör du? (:

2009-08-06 ▲ 13:19:36
URL: http://casseli.blogg.se/
Postat av: jasmin

sv: okej :)

men min fråga fick jag inget svar på :(

2009-08-06 ▲ 13:51:18
URL: http://sajmin.blogg.se/
Postat av: Emma - Bloggdesign & Foto

Sv: Bra svar :)

2009-08-06 ▲ 13:58:36
URL: http://eemmaapetersson.blogg.se/
Postat av: anna

kul att läsa!

2009-08-06 ▲ 14:04:36
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Oxid

sv: haha, jo, allt är helt awesome med mig, du då :* <3

2009-08-06 ▲ 14:05:23
URL: http://oxid.blogg.se/
Postat av: ♥Jenny♥

VILKE BRA SVAR!!!! ursch jag har haft tinntitus förr eller nu har jag hela tiden ett lite svagt pipande ljud inget som direkt stör längre dåt det e så svagt fck det då jag vistades i en källarlokal med extrem högt ljud jag trodde jag skule bli tokig först då pepp det enomrt högt i felra dagar kunde itne hörä nästa någoning jag lider extermt mycke !med dej!

2009-08-06 ▲ 14:19:39
URL: http://liktenfjaril.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack! :)



Det blev en del frågor, vad kul!

Jag ska ta mig en kik. Även imorn! :)

2009-08-06 ▲ 14:26:43
URL: http://soori.blogg.se/
Postat av: rubina

oo jag älskar dina bilder!!

2009-08-06 ▲ 14:33:55
URL: http://ruubina.webblogg.se/
Postat av: mmautildah

okeeej ,t revligt men får läsa den senare , ska iväg lixom :9

2009-08-06 ▲ 17:32:15
URL: http://mmautildah.blogg.se/
Postat av: Klara

väldigt fin bild!

2009-08-06 ▲ 21:15:28
URL: http://klarabirgitta.blogg.se/
Postat av: Felicia

tack för svaren på frågorna :P

2009-08-06 ▲ 23:51:16
URL: http://thetruestory.webblogg.se/
Postat av: flow

sv. haha förstår ! :D jag var med kompisar& badade & spelade tennis ;P. vad ska du göra idag då ?

2009-08-07 ▲ 11:39:25
URL: http://flws.blogg.se/
Postat av: Eric

Wow, what an honour. Tack!

2009-08-08 ▲ 00:04:47
URL: http://howtodisappearcompletely.blogg.se/
Postat av: Sassy

Kul att läsa svaren!

2009-08-11 ▲ 18:17:22
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: sofi

svar: oj, vad kul. jag börjar lyssna på millencolin när jag var 12-13 år och de har varit mina favoriter sedan dess /jag är 20 idag/.



måste bara skriva att jag känner igen det där med tinnitusen också - har 'bara' haft det i ett halvår ungefär, men jag vet precis vilket helvete det kan vara ibland. men man får vara glad att man inte har nivå tre, det måste vara riktigt jobbigt..

2009-08-17 ▲ 01:36:34
URL: http://soofii.blogg.se/
Postat av: emma

Så, måste bara säga vilken otroligt fin blogg du har. Allt är väldigt fint. Det var väl det. Ajöken

2009-08-23 ▲ 10:41:17


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0