Filmklipp på mig och Braveheart.


Jag har klippt ihop lite film på mig och Braveheart. Jag tänkte att eftersom han (och jag) bara synts på bild på bloggen tidigare, så kan ni som vill få se hur det ser ur när vi tränar. Söta Jenna har filmat. En del av klippen är suddiga, men han såg fin ut, så jag valde att ha med dem ändå. Ni får gärna ge tips och så, jag är medveten om de flesta av mina brister, men om ni tror att jag missat något så hojta till.


Fotografisk bild A (..?)Lite randoms från dagen. Idag testade jag på fotografisk bild a, eftersom jag inte är riktigt säker på om jag kommer att klara av programmeringen med mitt fullspäckade schema. Foto var verkligen jätteroligt, mycket mer avslappnat och mer kreativt och fritt tänkande! Har dock inte bestämt mig än, känns verkligen som om jag ger upp om jag byter... Någon som man lista fördelar samt nackdelar ni upplevt med fotografisk bild a?

MarkusevangelietNär jag var i Malmö, förra veckan, köpte jag den här fina skivan, beganad. Femtio kronor för ett riktigt mästerverk!

Idag är det söndag.Idag var jag, mamma, mormor och lillebror på Väla. Lite saker fick komma med hem. Muses, enligt mig, bästa skiva "Black Holes and Revelations" boken "Min förlorade oskuld" och ett par tunna mörkbruna, ser svarta ut på bilden, converse. På Telia fick jag bokat en vit 32gb iPhone 3GS, den kommer om ett par veckor, helt galet!

"Lina bakar"Några bilder till mitt medieprojekt. Taget med mitt 50/1.8-objektiv, skärpedjupet är helt galet vackert!

FredagsmysÄntligen helg, snart ska jag troligen iväg och kika på en ny telefon, hoppashoppas.

MalmöI måndags var jag med Tendo i Malmö och köpte lite nya kläder.

FikaI söndags fikade jag med söta Johanna på Espresso House. Vi ska göra det till en månatlig tradition.

På Josses altan.I lördags var jag och Mikaela hos Josse på myskväll. Vi satt ute på hennes altan från eftermiddag till senkväll. Det känns riktigt härligt med tanke på att det är mitten av september nu.

FilmkvällDet vore löjligt att ens jämföra hur mycket bättre gymnasiet är än grundskolan. Jag har världens finaste klasskamrater. Det var jätteroligt att några av oss kunde träffas hos Mikaela i fredags!

Det kommer att bli galet.Ge mig första december nu.

Brev!Idag fick jag brev från Mikaela "Frugan" Bjarve. Jag blev mycket glad! Jag, Josse, Ted, Emma och Evelina ska iväg till henne senare på filmkväll.

Ett sånt där härligt minne.


Foto: Mikaela (och jag?)

Den tredje mars detta året såg jag söta Timo, för fjärde gången i mitt liv, tillsammans med Mikaela. Inget slår den andra gången, men den här gången var det enbart Timo och Lars på scen och mysfaktorn låg på max.


"Genom dina ögon" och "Bakom stängda dörrar"Nya böcker, inte för att jag har tid för läsning nu. Mitt liv rullar på i en rasande fart, som jag aldrig varit med om tidigare. Det är tyska hit, matte dit, körskolan dit. Och så har det blivit en hel del fotografering, vilket är kul. Men vart tog egentligen tiden vägen?

Ein kleiner Hund.

Zaga har varit på besök. Jag vann förresten veckans blogg hos Ellen, tack för rösterna!

Idag är vi trötta.


"Lina bakar"I onsdags var jag hos Mikaela. Vi spelade in material till mitt mediaprojekt.

Jag finns på riktigt.Jag lyckas prata med en kamera i tre och en halv minut. Kanske i förhoppning att göra denna blogg lite mer personlig? Nu när vi ändå är igång med filmklipp så måste ni kika in här, JB idol 2009!

Fler bilder från Åsbo.Synd att utomhussäsongen i stort sett är över. Bor du i skåne och vill ha (dig och) din häst fotograferad så är det bara att höra av dig, jag fotar gratis.

Jag var hos Johanna häromdagen.Rubina var ute på äventyr i stallet. Jag fick prova att hoppa på henne i söndags, det var riktigt spännande, med tanke på att jag inte är någon storhoppare. Vi klarade ett räcke på åttio centimeter och jag var stolt som en tupp. Förövrigt har det varit dåligt med uppdateringar här, men av någon anledning har jag haft fullt upp. Bättring kommer.

P.S. Fortsätt gärna rösta, så är ni fina. D.S.

Något som inte händer så ofta.

Tillsammans med nio andra har jag blivit nominerad till veckans blogg hos Ellen a.k.a. Alatariiel. Det känns rätt så stort för mig, och det skulle vara guld värt om ni kunde ägna tio sekunder åt att skriva in nummer 5 i det här inlägget (http://alatariiel.blogg.se/2009/september/dags-for-rostning-i-veckans-blogg.html).


Cirka 490 bilder senare..Två av favoriterna från gårdagens fotogragering av Tess och hennes vän Tanja. Mer hinner jag inte visa er just nu. För jag ska återgå till matte b, och att känna mig otroligt korkad.


Såhär kan det se ut.

Foto: Mikaela


Från igår. Nu är det snart dags för "True Blood".


Tinafina

Efter skolan träffade jag och Mikaela söta Tina i stan. Jag fick testa lite porträttfotografering och liknande. Det var bra övning inför fredag, då ska jag fotografera Tess.

RSS 2.0